AnaSayfa / Genel / Kahve falında adamlardan kaçmak

Kahve falında adamlardan kaçmak

Kahve falında adamlardan kaçmak ancak yakın bir zaman içinde işlerinin düzeleceğine, arkadaşlarla beraber vakit geçirmek istense de eski tadı bulamayacak olan fal sahibinin yalnızlaşacağına, mutlu bir beraberlik yaşayacağına, görgülü ve kültürlü olacağına, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, çok güzel ve huzurlu günlerin yakında geleceğine ve tüm aileyi mutluluktan uçuracağına, içine kapanacağına, mevcut ilişkilerinin tartışmalar nedeniyle sarsılacağına inanılır.

Kahve falında adamlardan kaçmak gördüyseniz:

  • Çözümlenemeyen konuların çözümlenmesini sağlayacak gelişmeler sizi şaşırtabilir.

Kahve falında silahlı adamlardan kaçmak rahat ve güzel günler geçireceğine, sorunlarını çözmelerinde ve iş konusunda destek olacağına, elindeki imkânları seferber edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yaşlı bir adamdan kaçmak dünya hayatından yana da razı geleceğine, çok büyük işlere girişip hepsinden alnının akı ile çıkacağına ve bütün işlerin çok büyük başarılar ve çok büyük paralar getireceğine alamet eder.

Kahve falında bir adamla kaçmak hayır getiren adımlar atılacağına ve sıkıntıların kısa sürede mutluluğa dönüşeceğine, hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına delalettir.

Kahve falında deli adamdan kaçmak zor günlerden geçeceğine, zahmete ve çileye düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, çarelere ve çözümlere ulaşılamayacağına, çok kötü hissedileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kurt adamdan kaçmak geçiminin güçleşeceğine ve borçlarının artacağına, böylece yüzünün güleceğine inanılır.

Kahve falında adamlardan kaçmak iş hayatındaki bu rahatlığın aile hayatına yansıması sayesinde çok büyük mutluluklar yaşanacağına, işlerin ve düzenin bozulacağına alamet eder.

Kahve falında bi adamdan kaçmak düşmanlarından ve rakiplerinden kurtulacağına, moral, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına delalet eder.

Kahve falında yabancı adamlardan kaçmak sorunların kısa süre içinde çok rahat bir şekilde çözüme kavuşacağına, kazancının düşeceğine ve hane içinde bir darlık yaşanacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir