AnaSayfa / Genel / Kahve falında adam öldürmek ve kaçmak

Kahve falında adam öldürmek ve kaçmak

Kahve falında adam öldürmek ve kaçmak epey zamandan beri üzerinde kafa yorulan bir çalışmanın kısa süre içinde hayat geçirileceğine, başka bir şehir ya da ülkeye taşınacağına, iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına, ferahlayacağına, iyileşeceğine, kişinin iş ve özel hayatının ilerleme göstereceğine, sosyal hayatında da bazı değişiklikler yaşanacağına, üzüntülerin ve endişelerin yakın bir zamanda biteceğine, dini bir vazifeden sorumlu tutulduğuna, kişinin maddi zarara uğrayacağına, işyerinde ve evinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına yorulur.

Kahve falında adam öldürmek ve kaçmak gördüyseniz:

  • Sağlığınızın yolunda gitmesi için herşeyden önce moralinizi yüksek tutun.

Kahve falında adam öldürmek ve kaçmak içindeki sıkıntının ve ağırlığın ortadan kalkacağına bu sayede yaşamının daha eğlenceli, keyifli hale geleceğine, moral bulacağına, hafifleyeceğine işarettir.

Kahve falında adam öldürüp polisten kaçmak bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, attığı adımların boşa çıkacağına delalet eder.

Kahve falında silahlı adamlardan kaçmak iş yaşamında tüm dikkatleri üzerine çekeceğine, takdir toplayacağına, destek olan kişiler sayesinde çok büyük takdirler alınacağına yorulur.

Kahve falında adamdan kaçmak kendisini çok seven bir kişi ile dünyaevine gireceğine, aile hayatı içinde çok güzel gelişmeler yaşanacağına, eline geçen iş fırsatlarını çok daha rahat bir şekilde değerlendireceğine işaret eder.

Kahve falında yaşlı adamdan kaçmak büyük bir iş eğitim fırsatı yakalanacağına, endişe dolu günler yaşayacağı, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, çok zor bir işe girerek durumu düzeltmeye çalışsa da herhangi bir şekilde başarılı olamayacağına delalettir.

Kahve falında tanımadığı bir adamdan kaçmak sorunların yeni sorunlar doğuracağına, zenginlik ve bolluk içinde olacağına alamet eder.

Kahve falında bıçaklı adamdan kaçmak yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve çevresindeki insanların tüm dertlerine koşacağına, yatırımlarının kendisine kar getireceğine ve yüzünü güldürecek şekilde sonuçlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bi adamdan kaçmak sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerinin yoluna gireceğine, çok zor zamanları kolay bir şekilde ve zarara uğramadan atlatacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluk duyacağına, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına ve karşısına çıkacak bir kişi ile dünyaevine gireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir