AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebek yapmaya karar vermek

Kahve falında bebek yapmaya karar vermek

Kahve falında bebek yapmaya karar vermek gözyaşı dökeceğine, mutsuz olacağına, sorunların zaman içinde daha da büyüyeceğine, sağlığına, neşesine, ağız tadına kavuşacağına, afiyette olacağına, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine, yeni bir iş bulacağına, sıkıntısını ve sorununu bölüşeceğine, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine, yeni bir ilişkiye başlanacağına, sorunlarından ve içine düştüğü kötü durumlardan kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bebek yapmaya karar vermek gördüyseniz:

  • Şu an farkında olmasanız bile, aslında artık sizin için hiçbir anlam ifade etmeyen ya da yararlı sonuçlar vermeyen işlere sıkı sıkıya bağlısınız.

Kahve falında bebek yapmaya karar vermek kederinin ve zorluklarının uçup gideceğine, eline geçecek olan kazançla çok iyi yerlere ve daha çok para kazanabileceği işlere ulaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bebek aldırmaya karar vermek bir sıkıntısı olduğunda pek çok kişiyi yanında bulacağına, kadim dostlar edineceğine, zor günlerini arkasında bırakacağına işaret eder.

Kahve falında karar vermek ancak bu durumlardan kurtulmak için çok doğru kararlar vermesi gerektiğine ve sadece bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına, uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evlenme kararı almak göğün sallandığını görmesi, tüm insanları ilgilendiren bir musibetin baş göstereceğine, sevilen kişilere bazı sürprizler yapılacağına alamet eder.

Kahve falında eşinden boşanmaya karar vermek çok zor zamanlar geçireceğine, büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına, zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına yorulur.

Kahve falında evlilik kararı vermek bir sebeple uzunca bir süre sorun yaşayacağına, sevdiğine ve hayallerine kavuşacağına inanılır.

Kahve falında evliliğe karar vermek sorunlarının ve sıkıntılarının kısa bir zaman içinde sorun yaratmayacak bir şekilde ortadan kalkacağına, zaman zaman kişiyi ezeceğine rivayet eder.

Kahve falında kararmış yüzük görmek iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, çevresindeki insanları kötü işler için kullanacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir