AnaSayfa / Genel / Kahve falında karanlıktan geçmek

Kahve falında karanlıktan geçmek

Kahve falında karanlıktan geçmek ancak en kısa zamanda bu sıkıntılardan ve sorunlardan kurtulup iş hayatına ve aile hayatına geri döneceğine, çok saygın bir kişi olarak yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine, çok büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, işlerle ilgili sorunlu zamanlar yaşanacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, iş konularında ortaklar ile ters düşüleceğine ve aile fertleri ile miras meselesi yüzünden kavgalar yaşanacağına, hayırlı bir hayat süreceğine, kendisini eve kapatacağına, sorunların ve tartışmaların büyüyeceğine delalettir.

Kahve falında karanlıktan geçmek gördüyseniz:

  • Tavırlarınızı revize etmenizde fayda var.

Kahve falında karanlık yollardan geçmek aile hayatının gün geçtikçe daha da iyi olacağına, uzun zamandan beri beklediği hayırlı bir haberin geleceğine, sevdiği kişi ile tutkulu ve doyasıya bir ilişki yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında karanlık sokaktan geçmek sıkıntılardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, sevilen bir dostun geleceğine işaret eder.

Kahve falında karanlık yoldan geçmek büyük bir maddi kayba uğranacağına, girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına,  uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine, sevdiği kişiler ile hayatında unutamayacağı şeyler yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında karanlıktan geçmek kalbindeki kuşkulardan arınacağına, rahatlayacağına ve hafifleyeceğine yorulur.

Kahve falında karanlık yerden geçmek verilen emeğin katbekat karşılığının alınacağına, sıkıntılarından kurtulmasına yardım edeceğine tabir olunur.

Kahve falında karanlık tünelden geçmek askıda kalan işlerini nihayete erdireceğine, kendisi hakkında olumsuz fikirleri olan insanların fikirlerini baştan sona değiştireceğine ve çok büyük bir rahatlama yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında aydınlıktan karanlığa geçmek hayallerde değişiklikler olacağına, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, bu iş sayesinde hane halkının hayal ettiği şeyleri kısa süre içinde gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gündüzü karanlık görmek ah ve beddua almamak için özen göstereceğine, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir