AnaSayfa / Genel / Kahve falında karanlık yoldan geçmek

Kahve falında karanlık yoldan geçmek

Kahve falında karanlık yoldan geçmek yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, gayrimenkul işine girileceğine ve uzun bir zamandan beri hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, sıkıntılı olduğu durumları kısa bir zaman içinde düzelteceğine, işlerinin yoluna gireceğine, başarılarının ve kazancının artacağına, kısa vadede elde edilen karın çok daha fazlasının uzun vadede elde edileceğine, bir süre bu durumun devam edeceğine ancak daha sonra yaşanacak olan bazı güzel gelişmeler sayesinde sorunların çözüm bulacağına, kazancının artacağına, emeklerinin karşılığını hak ettiği şekilde alacağına ve yaşamının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, başarısının çoğalacağına, çalışmalarının karşılıksız kalmayacağına, başarılarının da hak ettiği takdiri göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında karanlık yoldan geçmek gördüyseniz:

  • Aşırı harcamalardan sakının.

Kahve falında karanlık yoldan geçmek ilişkilerin noktalanacağına, eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında karanlık yolda araba kullanmak mutlu, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine, rızkının her geçen gün daha da artacağına, çok rahat ve başarılı bir iş hayatına sahip olacağına delalettir.

Kahve falında karanlık yolda kaybolmak insanlara karşı güveninin sarsılacağına, sorunların çabucak atlatılacağına, yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine rivayet eder.

Kahve falında karanlık yolda koşmak maddi durumunuzun düzeleceğine, hayata aynı açıdan bakılan bir eşe sahip olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında karanlık bir yolda yürümek istemeden birçok fırsatı kaçıracağına, hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına alamet eder.

Kahve falında karanlık dar yolda yürümek hayallerinin gerçekleşeceğine, kişinin isteklerine nail olacağına, geçiminin rahat ve kolay olacağına, ağız tadının, keyfinin, rahatının, konforunun ve lüksünün de sürüp gideceğine tabir olunur.

Kahve falında karanlık yolda tek başına yürümek kolay kolay pes etmeyeceğine, rahat nefes alınacak bir döneme girileceğine işaret eder.

Kahve falında karanlık yolda koştuğunu görmek ruhunun iyileşmesi sayesinde bedeninin de şifa bulacağına, uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir