AnaSayfa / Genel / Kahve falında aydınlıktan karanlığa geçmek

Kahve falında aydınlıktan karanlığa geçmek

Kahve falında aydınlıktan karanlığa geçmek zarar edilecek bir durumdan sevilen bazı kişilerin araya girmesi ile kurtuluşa erileceğine, yardıma muhtaç olan insanlara yardımcı olduğuna, elinde bulunan imkânları hak yolu için kullandığına ve ettiği duaların Allah katında karşılığını bulacağına, sıkıntısı olanın ferahlığa çıkacağına, hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, işsizin iş bulacağına, falı kapatan kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine, aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine, işlerine dört elle sarılacağına, doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine, uğradığı haksızlığın düzeltileceğine rivayet eder.

Kahve falında aydınlıktan karanlığa geçmek gördüyseniz:

  • Yeni şeyler denemeniz durumunda yaşam tarzınızda veya iş hayatınızda bazı değişiklikler söz konusu olabilir.

Kahve falında aydınlıktan karanlığa geçmek zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine alamet eder.

Kahve falında karanlıktan aydınlığa yürümek hayırlı ve güzel olacağına, hayatının kolaylıklar ve güzellikler içinde geçeceğine alamet eder.

Kahve falında karanlık yoldan aydınlık yola çıkmak takdirini toplayacak kadar önemli işler yapılacağına, ardından yeni bir iş bulunacağına işarettir.

Kahve falında karanlık ve aydınlık görmek neşesini, huzurunu ve mutluluğunu kaybedeceğine, kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine, aile içinde de maddi konulardan kaynaklanan sevimsiz konuşmalar ve tartışmalar yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında karanlıktan aydınlığa çıkmak kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, işinde en iyisi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında aydınlıktan karanlığa girmek eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, yakın bir zaman içinde çok başarılı işlere imza atacağına, yeni bir çevre edinileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında karanlıktan aydınlığa koşmak çok zor durumlara düşeceğine, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına ve maddi zorluklar yaşaması yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine delalettir.

Kahve falında aydınlık tünel görmek kısa zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, planların ve hesapların tutmayacağın, hayal kırıklığı yaşanacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir