AnaSayfa / Genel / Kahve falında karanlık yollardan geçmek

Kahve falında karanlık yollardan geçmek

Kahve falında karanlık yollardan geçmek sevindirici olaylar yaşayacağına, gönül işlerinden yana çok kısmetli olacağına ve şansın yaver gideceğine, sonradan da yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına, işindeki verimin artacağına böylece maddi sorunlarının kalmayacağı gibi iç dünyasının da zenginleşeceğine, çok büyük bir üzüntü duyacağına, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına, eşinden ve çocuklarından saygısızlık ya da nankörlük görmeyeceğine, bir sebeple bu kişinin çok sıkıntı çekeceğine, deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine delalet eder.

Kahve falında karanlık yollardan geçmek gördüyseniz:

  • Birkaç gerçeğe dayanarak çıkarımlarda bulunmak duygusal karmaşalara neden olabilir.

Kahve falında karanlık yollardan geçmek üzüntülerin yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına, kendisini çok kötü ve yorgun hissedeceğine delalettir.

Kahve falında aydınlıktan karanlığa geçmek ele geçen fırsatların kazanç getirecek bir şekilde kullanılacağına, daha güleryüzlü ve sevecen bir insan olacağına inanılır.

Kahve falında karanlık yerden geçmek uzun yıllar boyunca konuşulacağına, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına rivayet eder.

Kahve falında karanlıktan geçmek güzel bir hayata sahip olunacağına, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve aile bireyleri ile birlikte bir işe girileceğine, mutlu olunacak ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına inanılır.

Kahve falında karanlık yoldan geçmek yaşanacak kötü durumdan ötürü çok büyük bir üzüntü duyulacağına, sonrasında pişman olsa da kayıpların telafi edilmesi mümkün olmayan hale geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında karanlık tünelden geçmek rızkının çoğalacağına, zihninin gereksiz ve anlamsız fikirlerden arınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında karanlık sokaktan geçmek geçiştirdiği sorunlarından kurtulacağına, sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında karanlıkta yolunu kaybetmek hatasız ve en başarılı şekilde iş yapmak için çaba gösterileceğine, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir