AnaSayfa / Genel / Kahve falında gündüzü karanlık görmek

Kahve falında gündüzü karanlık görmek

Kahve falında gündüzü karanlık görmek zenginliğine zenginlik, parasına para, lüksüne de lüks katacağına, onun iyiliği ve güzel huyları karşısında kendisine adeta sırılsıklam âşık olacağına, şansın bir türlü dönmeyeceğine, daha iyi düşünüp yeni projelere hazır hale gelineceğine, edilen duaların tutacağına, sevdiğinin durumunun iyi olduğuna, hayırlı bir işe başlayacağına ancak bu işin daha zor bir duruma geçeceğine, maddi ve manevi açıdan zarara uğranılacağına inanılır.

Kahve falında gündüzü karanlık gördüyseniz:

  • Eski bir tanıdığınızı takdir edebilirsiniz veya tekrar iletişim kurabilirsiniz.

Kahve falında gündüzü karanlık görmek gözyaşının kuruyacağına, borçların kolaylıkla kapanacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine, yapılan işlerde üstüste başarılar elde edileceğine, çok daha iyi çalışmalar için kaynak bulunacağına rivayet eder.

Kahve falında gündüz ay görmek ahiret inancına göre yaşanacağına, duygusallığın ön plana çıkacağına alamet eder.

Kahve falında gündüz olduğunu görmek kazancını iki kat arttıracağına, iyi ve anlayışlı bir eşe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında gündüz vakti ay görmek sevdiği bir kişi ile güzel ve hayırlı bir evliliğe adım atacağına, elini attığı her işten hayırlısıyla ve alnının akıyla çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında geceden gündüze geçmek nezaketsiz bir kişiye haddinin bildirileceğine, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine yorulur.

Kahve falında gece gündüz görmek işlerin kısa sürede yoluna gireceğine, kendini kötü hissetmesine neden olan kuruntularından ve şüphelerinden kurtulamayacağına delalettir.

Kahve falında gündüz görmek yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine, şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine, gülen yüzünün hiç solmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gecenin gündüz olduğunu görmek çok rahat bir şekilde insanlara iş yaptırabileceğine ve herhangi bir sorun yaşamayacağına, yeni ve daha dinamik bir hayat tarzını benimseyerek evini ve yaşadığı şehri değiştireceğine ve yeni bir iş bulup orada çalışacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir