AnaSayfa / Genel / Kahve falında karanlık yerden geçmek

Kahve falında karanlık yerden geçmek

Kahve falında karanlık yerden geçmek fal sahibinin fakirleşeceğine, huzurlu günler görüleceğine, atılan her adımda daha büyük sıkıntılar çekileceğine, kulağa küpe olacak nasihatler alınacağına, maddi gücünün her geçen gün artacağına, hem de kişinin bu süreçte psikolojik olarak zayıflayacağına ve düşmanların bu durumdan yararlanmak için atağa geçeceğine, oğlu evli ise boşanacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında karanlık yerden geçmek gördüyseniz:

  • Şaka derken başınıza iş açacaksınız.

Kahve falında karanlık yerden geçmek verilen sözlerin yaşanack sorunlar yüzünden gerçekleştirilemeyeceğine, müşterilerinin çoğalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında aydınlıktan karanlığa geçmek dost ve akrabaların şaşırtılacağına, kazancını büyük miktarda arttıracağına, zor günlerin sona ereceğine inanılır.

Kahve falında karanlıktan geçmek mutsuz olacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde insanların dikkatini çekeceğine alamet eder.

Kahve falında karanlık yollardan geçmek aile büyüklerinin araya girmesine rağmen çok zor günler geçirileceğine, çeşitli ortaklıklar kurup çok hayırlı işlere girileceğine, aile hayatında sevindirici olaylar yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında karanlık sokaktan geçmek fal sahibinin işe girmesi ile birlikte çok rahat edeceğine, sorunlarından kurtulacağına, parasının da, malının da eksilmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında karanlık yoldan geçmek yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, her geçen gün daha büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında karanlık tünelden geçmek kendisini üzen ve kederlendiren her ne varsa onlardan kurtulacağına, korkularını ve şüphelerini yeneceğine, yüzünün gülmesine vesile olacak durumlar meydana geleceğine, sıkıntıdan kurtulmak için ettiği duaların da kabul olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında karanlık bir yerde olmak kısmetlerinin bollaşacağına, sevinçli ve güzel haberler alacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir