AnaSayfa / Genel / Kahve falında karanlık tünelden geçmek

Kahve falında karanlık tünelden geçmek

Kahve falında karanlık tünelden geçmek alacağı bazı yardımlar sayesinde çok hayırlı ve güzel işlere gireceğine, daha zengin ve refah bir hayat süreceğine, daha rahat bir nefes alacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine ve eşlerin çok mutlu olacağına, elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına, uzun bir süre bu hastalıkla savaşacağına, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, her işi ile daha çok ses getireceğine ve büyük başarılar kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında karanlık tünelden geçmek gördüyseniz:

  • Düşüncelerinizi dile getirmenin faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında karanlık tünelden geçmek şansının ve kısmetinin açılacağına, günlerinin güzelleşeceğine, ailesiyle olduğu gibi akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında karanlık tünel görmek çevrenizdeki kişilerle ayrılıkların yaşanacağına, zarar ettiği işleri kara geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında karanlık tünelde yürümek hayal ettiği ancak bir türlü gidemediği tatile çıkacağına, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına yorulur.

Kahve falında karanlık tünele girmek tanıdığınız birinin eli ve diliyle insanları rahatsız ettiğine, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tünel geçmek kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına, fal sahibinin muradına ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında trenle tünelden geçmek kazağı giyecekken vazgeçmek ise veraset ile ilgili bir mal konusunda anlaşmazlık yaşanacağına, iş hayatında büyük hezimetler alacağına, girdiği hiçbir işte başarı sağlayamayacağına, eline geçen fırsatların işe yaramayacağına, bu yüzden aile hayatında çok sıkıntılı ve zor dönemler yaşayacağına, sürekli tartışacağına, bir rahat yüzü görmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dar tünelden geçmek kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine, içinden çıkılamaz hallere düşeceğine, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine ve yaşayacağı kararsızlık nedeni ile çok yıpranıp mutsuz olacağına yorulur.

Kahve falında tünellerden geçmek bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına, iş hayatında kazanç elde etmeye başlayacağına, uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel günlerin görüleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir