AnaSayfa / Genel / Kahve falında birçok yıldız görmek

Kahve falında birçok yıldız görmek

Kahve falında birçok yıldız görmek doğru, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına, ömür boyu devam edeceğine, işlerinde istediği performansı yakalayamayacağına, Allah’ın hayırlı lütufları ile karşılaşacağına, gelir elde edeceğine, kızgınlık duyulan bir konuda sakin bir karar verileceğine, üzüntülü bir duygu haline bürüneceğine, iyi ve kolay geçim halinde olacağına, yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına inanılır.

Kahve falında birçok yıldız gördüyseniz:

  • Bazı sırlar açığa çıkabilir veya sizin farkında olmadığınız olaylar kulağınıza gelebilir, gizli düşmanlarınızın farkına varabilirsiniz ya da sağlığınızı ilgilendiren konular söz konusu olabilir.

Kahve falında birçok yıldız görmek hayatının kolaylaşacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına, borçlarının kapanacağına, neşesinin, keyfinin, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine, hayatı neredeyse baştan aşağı değiştirecek bir konuda uzun uzun düşünerek karar verileceğine rivayet eder.

Kahve falında birçok yıldızın kaydığını görmek sorunlu bir ilişkiye başlanacağına, kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gökyüzünde birçok yıldız görmek çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine, askıya alınmış projeleri başarılı bir şekilde tamamlayacağına delalettir.

Kahve falında birçok güvercin görmek verilen emeklerin kısa süre içinde getiri sağlamak yerine zarar vereceğine, maddi olarak güç kaybedeceği gibi manevi anlamda da çöküşe geçeceğine yorulur.

Kahve falında birçok sinek görmek sadaka vermekten, insan sevindirmekten ve iyilik yapmaktan vazgeçmeyeceğine, kardeşlerin iş konusunda birbirine düşeceğine inanılır.

Kahve falında birçok çanta görmek daha fazla gelir sahibi olacağına ve yaşam standartlarının yükseleceğine, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birçok ay görmek evlatlarından hayır bulacağına, iş sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birçok asker görmek küçük bir sorunun daha fazla büyümeden sona erdirileceğine, anı yaşamak yerine gelecekle ilgili sağlam planlar yapacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir