AnaSayfa / Genel / Kahve falında karanlıkta suda yüzmek

Kahve falında karanlıkta suda yüzmek

Kahve falında karanlıkta suda yüzmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zaman içinde kurtulacağına, işlerini yoluna sokacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine, elindeki parayı doğru yatırımlarla büyüteceğine, fakirlikten kurtularak çok daha rahat bir hayata başlayacağına, verilen kararların geri çekileceğine, yoğun duygular yaşayacağına, hangi yolu seçerse seçsin sonucun kendisi için güzel olacağına, elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine, özel yaşamından dolayı yaşadığı olumsuzlukları çevresine yansıtmamak için, sıkıntılarını içine atarak, dik durmaya çalışacağına delalet etmektedir.

Kahve falında karanlıkta suda yüzmek gördüyseniz:

  • Hangi konuların nasıl ilerleyeceği konusunda kafanızda net fikirleriniz oluşabilir ya da var.

Kahve falında karanlıkta suda yüzmek fakirlikten kurtulacağına, mal mülk edineceğine, emeklerinin ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında karanlık suda yüzmek insanlara karşı çok daha anlayışlı olacağına, sosyal hayat içinde yeni bir arkadaşlığa başlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında karanlık suda boğulmak büyük işlere girileceğine, rızkının, malının, sağlığının ve keyfinin bir ömür süreceğine rivayet eder.

Kahve falında karanlık sularda yüzmek çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına, birçok insanın takip ettiği ve çok sevdiği bir kişi olunacağına delalettir.

Kahve falında karanlık havuzda yüzmek çok kötü hissedileceğine, çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına alamet eder.

Kahve falında karanlık denizde yüzmek tüm insanları ilgilendiren bir musibetin baş göstereceğine, getirisi çok olan işler yapacağına işaret eder.

Kahve falında bulanık suda yüzdüğünü görmek yeni bir işe girilerek yeni bir hayat kurulacağına, çok daha mutlu olunacağına, sorunların kısa zaman içinde biteceğine, kurulan bir ortaklıkta yaşanan anlaşmazlıklardan ötürü sıkıntılı bir döneme girileceğine delalettir.

Kahve falında bir suda yüzmek tüm düzenin alt üst olacağına, yaşamının da eskisi gibi kolaylıklarla geçmeyeceğine, ayrıca devlette önemli bir kademede görev alacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir