AnaSayfa / Genel / Kahve falında karanlık denizde yüzmek

Kahve falında karanlık denizde yüzmek

Kahve falında karanlık denizde yüzmek her türlü yeniliğin mutluluk vereceğine, faturalarının rahatlıkla ödeneceğine, zor durumların yakın bir zamanda ortadan kaldırılacağına, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, hastalıkların son bulacağına, mutluluğunun da artacağına, kendilerini toparlamaları ve işlerini düzeltmeleri için destek vereceğine, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında karanlık denizde yüzmek gördüyseniz:

  • Dikkatli bir dinleyici olmanızda fayda var.

Kahve falında karanlık denizde yüzmek şifa ve ilaç bulacağına, bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine tabir olunur.

Kahve falında karanlıkta suda yüzmek işinde en iyisi olacağına, kendisini kazanmaya odaklayacağına yorulur.

Kahve falında karanlık suda yüzmek yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine, kısa vadede büyük prestij sahibi olunacağına ve ele birçok fırsat geçirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında karanlık sularda yüzmek sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine, çok yakın bir zaman içinde üzüntü verici bazı haberlerin alınacağına delalet eder.

Kahve falında karanlık havuzda yüzmek yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına, sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine, işlerinin hayırlı bir sonuca varacağına rivayet eder.

Kahve falında denizi karanlık görmek ikisinin de çok rahat edeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, çok mutlu ve sevinçli olacağına tabir olunur.

Kahve falında karanlık deniz görmek canını ve malını kaybetme pahasına da olsa bazı girişimlerde bulunacağına, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine yorulur.

Kahve falında karanlık ve dalgalı deniz görmek daha çok iş yapacağına, çıkış yollarına ulaşmak için çabalayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir