AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir suda yüzmek

Kahve falında bir suda yüzmek

Kahve falında bir suda yüzmek sıkıntıların birlik ve beraberlik sayesinde aşılacağına, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine, pek çok olumlu gelişmelere, verilen emeklerin boşa çıkacağı bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, rakiplerinin birkaç adım önüne geçeceğine, zorlukları teker teker aşacağına, yeni bir işe geçiş yapılacağına ve bol paralı bir döneme girileceğine, insanları hak yoluna çağıracağına, iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine, kendisine en uygun olanı seçip hayatını kurma yolunda adım atacağına alamet eder.

Kahve falında bir suda yüzmek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız, romantik planlar veya sevgi temalı ilişkiler ön planda olabilir.

Kahve falında evde suda yüzmek kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına işarettir.

Kahve falında kedinin suda yüzdüğünü görmek ancak bir anda hiç beklemediği ve neredeyse hayatını değiştirecek bir şeyler ile yaşayacağına, sorunların çabucak atlatılacağına inanılır.

Kahve falında suda balıklarla yüzmek sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, rahatının, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına, sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine, iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına inanılır.

Kahve falında derin olmayan suda yüzmek bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine, kötü yönde hareket edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında suda bebek yüzdürmek moral ve sermaye kaybedeceğine, şansının ve kısmetinin açık olacağına, başarılarının takdir edileceğine işarettir.

Kahve falında çok temiz suda yüzmek hayırlı bir işten büyük kazanç elde edileceğine, özlediği yerlere yolculuk edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kırmızı suda yüzmek herkesin bir adım daha önüne geçmeyi başaracağına, işinde verimsiz olacağına, özel hayatında sessizleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında küçük suda yüzmek kısmetin ve bereketin hüküm süreceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ancak daha sonra bu durumların yavaş yavaş düzeleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir