AnaSayfa / Genel / Kahve falında karanlık suda boğulmak

Kahve falında karanlık suda boğulmak

Kahve falında karanlık suda boğulmak dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine, söz, yetki ve imza sahibi olacağına, insanları yönlendiren, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine, şansının bir türlü dönmeyeceğine, yeteneklerinin ve becerilerinin karşılığını bulacağına, işte de mutlu olunacağına, sıkıntılarının biteceğine, eski kırgınlıkların geçmişte kalacağına, ettiği duaların Allah katında kabul göreceğine delalettir.

Kahve falında karanlık suda boğulmak gördüyseniz:

  • Diğer kişilerin olumlu tekliflerine şans tanımak isteyebilirsiniz.

Kahve falında karanlık suda boğulmak hayatındaki pürüzleri düzelterek yepyeni bir yaşam sayfası açacağına, sıkıntılarını üzerinden atacağına, çok büyük işlere girerek büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında karanlık suda yüzmek ya da böyle kişilerin olduğu bir ortamda çalışma mecburiyetinde kalacağına, işlerin kötüye gitmeye başlayacağına yorulur.

Kahve falında karanlıkta suda yüzmek tekin olmayan işlere girileceğine, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına rivayet eder.

Kahve falında kızının suda boğulduğunu görmek çektiği zahmetten ve çileden kurtulmasına vesile olacak oluşumların ve girişimlerin içinde yer alma şansına sahip olacağına, içine fesat düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında berrak suda boğulmak maddi olanaklarının sınırsız olması sayesinde hiçbir eksiğinin kalmayacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, yakın zamanda çok hayırlı ve güzel haberlerin geleceğine rivayet eder.

Kahve falında suda boğulmuş birini görmek zararlı bir alışkanlıkla boğuşulacak bir döneme girileceğine, kendi işini kurma idealini yerine getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında suda boğulanı görmek başkalarına el açmasına ve onlara muhtaç olmasına gerek kalmayacağına, işlerin büyük kazanç sağlayacağına, ters giden işlerin düzeleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında suda boğulanı kurtarmak mantıklı ve akıllıca hareketlerde bulunmak suretiyle herkesi kendisine hayran bırakacağına, sıkıntılarının son bulacağına ve her adımda daha başarılı bir kişi olup çok hızlı bir şekilde yükselişe geçeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir