AnaSayfa / Genel / Kahve falında karanlık sularda yüzmek

Kahve falında karanlık sularda yüzmek

Kahve falında karanlık sularda yüzmek hayata karşı bakışının değişeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, sahip olduklarını boş işlerle uğraşmaktan dolayı kaybedeceğine, yeni işler yapılacağına, keyfinin ve sağlığının da yerine geleceğine, kısa sürede kurulu bir düzen sağlayacağına, bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine ve  düşünmeden söylenecek bazı sözler yüzünden büyük bir kırgınlığa ve üzgünlüğe sebep olunacağına, bir sebeple çok zarar edeceğine, büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına işarettir.

Kahve falında karanlık sularda yüzmek gördüyseniz:

  • Belli plan veya düzenlemelerin içine sıkışıp kalmış hissedebilirsiniz.

Kahve falında karanlık sularda yüzmek kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına, buna rağmen kazanç getireceğine tabir olunur.

Kahve falında karanlık suda yüzmek bir rahatsızlıktan ötürü uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına, pozitif hayat görüşü sayesinde büyük beğeni toplayacağına delalettir.

Kahve falında karanlık havuzda yüzmek sevineceğine, iyi hissedeceğine ve gönül hoşluğu yakalayacağına, atılan adımlar sayesinde hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine yorulur.

Kahve falında karanlık denizde yüzmek maddi anlamda rahatlık göreceğine, ekonomik şartlarının iyileşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında karanlıkta suda yüzmek derde ve kedere düşeceğine, çok büyük ve sıkıntılı bir döneme girilecekken bir dostun yardım etmesi ile bu durumdan kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında karanlıkta su içmek gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına, kısmetinin açılacağına, önüne çıkan tüm engelleri aşmayı başaracağına yorulur.

Kahve falında karanlık suya girmek ortaklık kurulan bir kişiden ihanet görüleceğine, aile hayatında çok mutlu günler göreceğine delalettir.

Kahve falında karanlıkta su görmek vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına, tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir