AnaSayfa / Genel / Kahve falında karanlıkta gemi görmek

Kahve falında karanlıkta gemi görmek

Kahve falında karanlıkta gemi görmek maddi anlamda güçleneceği kadar manevi anlamda da ağız tadına ve keyfe kavuşacağına, günden güne kazancının artacağına, bir sebeple gergin ve stresli günler geçireceğine, her türlü engeli ve zorluğu aşacak kudrete sahip olacağına, yeteneklerinin ve yapabileceklerinin farkına varacağına ve kendi içine yolculuk yaparak, kendisini keşfedeceğine, geri döndüğündeyse elinde yeni projeler olacağına, kendisinde bu gücü, kudreti ve cesareti bulacağına, her işinden yana büyük başarılar elde edeceğine, maddi problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında karanlıkta gemi gördüyseniz:

  • Birlikte daha fazla zaman geçirmek istediğiniz kişilere vereceğiniz sözler bağlılığınızı göstermeniz için fırsat yaratabilir.

Kahve falında karanlıkta gemi görmek bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine, kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında karanlıkta gemiye binmek yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, maddi sıkışıklık içinde kalacağına ve kimseden bir destek görmeyeceğine delalettir.

Kahve falında gece karanlık görmek kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine ve deneyim kazanılacağına, yüzünün güleceğine ve tabiri caizse gözlerinin parıldayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında karanlık şehir görmek yaptığı iyiliklerin kişinin hayatında olumlu karşılıklar bulacağına, aile içinde anlaşmazlıklar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında karanlık ve korkmak çok üzüntülü yollardan geçeceğine, dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında karanlıkta yürümek elinde bulunan imkânlar ile çok iyi işlere imza atacağına ve rahat edeceği bir döneme gireceğine, yardım isteyen arkadaşa elden gelen desteğin verileceğine, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına tabir olunur.

Kahve falında karanlık yolda arabayla gitmek bol kazançlı bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine işaret eder.

Kahve falında karanlık suya düşmek hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına, harcanmış olan emeklerin başarı getireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir