AnaSayfa / Genel / Kahve falında karanlık ve korkmak

Kahve falında karanlık ve korkmak

Kahve falında karanlık ve korkmak sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına, işinin aksayacağına, kazancının düşeceğine, eskisinden de iyi olacağına, eğitim hayatında başarı kazanmaya ve ferahlığa çıkmaya, kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine, dolayısıyla ekonomik gücünün azalacağına, halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, hayallere kısa zaman içinde kavuşulacağına, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında karanlık ve korkmak gördüyseniz:

  • Sevginizi göstermeli, sorumluluk almaktan kaçınmamalısınız.

Kahve falında karanlıktan korkmak dargınların da yeniden bir araya geleceğine, işlerinin daha kötüye gideceğine inanılır.

Kahve falında karanlıkta korkmak yaşamının en önemli zamanlarının da deyim yerindeyse kurban edilmiş olacağına, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine ve işlerin rayından çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında karanlık ve korkmak ele geçen kazancın Allah yolunda fakir fukaraya yardım için harcanacağına, kısmetinin açık olacağına ve şansının hayatı boyunca yaver gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hapse girmekten korkmak girdiği işte ortaya koyduğu çalışmaların beğenilmesi ile çok daha iyi yerlere geleceğine, elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına delalet eder.

Kahve falında yüksekten bakıp korkmak bir işi bozulsa hemen diğerinin geleceğine, sorununu kolayca çözeceğine tabir olunur.

Kahve falında filden korkmak kaynak bulunduğunda çok başarılı bir çalışma ortaya konulacağına, maddi durumun düzeltileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında görünmeyen bir şeyden korkmak gelecekte de fikirlerinin toplumsal olaylarda etkili olacağına, o kişiler ile bu sayede çok daha iyi zamanlar geçireceğine ve aile hayatında çok daha iyi günler yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında kocadan korkmak günahlarına tövbe edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi üzüntü çekmeden kurulacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir