AnaSayfa / Genel / Kahve falında gece karanlık görmek

Kahve falında gece karanlık görmek

Kahve falında gece karanlık görmek hayatına daimi olan kazancın, başarının ve mutluluğun geleceğine, şansının açılacağına, sıkıntı yaşanacağına, bu yüzden yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine, malının ve aşının da çoğalacağına, illet hastalıklarından, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, gerçek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, iyi bir zanaatkar olunacağına, maddi açıdan rahata erileceğine, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına, falı kapatan kişinin, bu haberden ötürü neredeyse yıkılan kişiye çok büyük bir destek olacağına delalettir.

Kahve falında gece karanlık gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız, bir beraberliğiniz varsa bile, sizi çok beğenen bir erkekle tanışabilir veya birarada bulunup, hoş vakit geçirebilirsiniz.

Kahve falında gece karanlıkta yürümek iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına, yapılan yardımların karşılığının kısa zaman içinde alınacağına rivayet eder.

Kahve falında karanlık gece görmek aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalışılan bir projenin başka kişilere faydalı olacak kadar geniş çaplı olacağına alamet eder.

Kahve falında gece karanlık görmek sevdiği kişiler ile çok zor zamanlar geçireceğine, pek az kazanç getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gece güneşin doğduğunu görmek kendisini üzen ve kıran durumlardan kısmen de olsa kurtulacağına, hayatın tadını doyasıya çıkaracağına işaret eder.

Kahve falında gece elbisesi giymek yeni gelir kaynakları keşfedeceğine, hayatına kendisine güç ve moral verecek bir kişi gireceğine alamet eder.

Kahve falında gece gökyüzünü görmek hayatının bir anda olumlu bir yönde değişme göstereceğine, elinin bolluk ve bereketten çıkmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gece denizi görmek tüm hayatının durma noktasına geleceğine, çok mutlu olacağı ve kendisini çok iyi hissedeceği bir döneme gireceğine işarettir.

Kahve falında gecelik takımı görmek evlat sahibi olacağına, kendisine hem başarı, hem birincilik hem de kazanç getireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir