AnaSayfa / Genel / Kahve falında karanlık yolda arabayla gitmek

Kahve falında karanlık yolda arabayla gitmek

Kahve falında karanlık yolda arabayla gitmek eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına, alınan kararların bir türlü istenen şekilde uygulanamayacağına ve azalan kazancın sonunda tamamen biteceğine, kolay yollardan kazanacağına, içine düşen fesada yeniliceğine, hasta olanın da iyileşeceğine, yatırımlarından istediği kazancı elde edemeyeceğine, kendisine gelen bir teklifi kabul edeceğine, yapılan bir hatanın düzeltileceğine, sıcakkanlı bir kişi olunacağına, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına ve rahata erileceğine, sıkıntı çektiği konularda sevdiği kişilerden yardım alarak işlerini yoluna sokacağına yorulmaktadır.

Kahve falında karanlık yolda arabayla gitmek gördüyseniz:

  • Uzun vadeli bir amacın ardından yapmak istediğiniz hamleyi yapmanız zor olabilir veya ortam gerilebilir.

Kahve falında karanlık yolda arabayla gitmek sevdiği kişiler ile gireceği bir ortaklık ile hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok rahat bir şekilde kavuşacağına, bütün sorunların tek tek yakın bir zamanda çözüleceğine, üzüntülerin ve endişelerin biterek yerini mutluluğa bırakacağına delalet etmektedir.

Kahve falında karanlık yolda araba sürmek zahmete ve derde düşeceğine, amaçlarına ve hedeflerine ulaşacağına, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında karanlık yolda araba kullanmak aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine, mutluluğunun daim olacağına delalet eder.

Kahve falında arabayla buzlu yolda gitmek varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına, hafifleyeceğine, sırtındaki yükten kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında arabayla yolda gitmek giriştiği bütün işlerde sorunlarla karşılaşacağına, maddi sorun yaşamayacağı için hayatını refah içinde sürdüreceğine rivayet eder.

Kahve falında arabayla düz yolda gitmek kendisine en uygun olanı seçip hayatını kurma yolunda adım atacağına, insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine ve suratının asılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yolda arabayla gitmek aile içinde aradığı huzuru yakalayacağına, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına delalet eder.

Kahve falında arabayla çamurlu yolda gitmek kendisini ilim ve irfan yoluna adayacağına, zamansız bir ayrılık haberi alınacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir