AnaSayfa / Genel / Kahve falında karanlıkta gemiye binmek

Kahve falında karanlıkta gemiye binmek

Kahve falında karanlıkta gemiye binmek yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına, aksiliklerin ve üzüntülerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına, iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine, üzgün ve mutsuzsa çok mutlu olacağı haberler alıp keyifleneceğine, işlerinin açılacağına, kurulu düzeninin hiç bozulmayacağına, maddi olanaklarının sınırsız olması sayesinde hiçbir eksiğinin kalmayacağına, evindeki aşının çok daha çeşitleneceğine, hem yaşama olan inancına kavuşacağına, arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında karanlıkta gemiye binmek gördüyseniz:

  • Ufukta aşk ya da sevgi dolu ilişkiler var.

Kahve falında karanlıkta gemiye binmek o işi canlandıracağına, başarılı olunacak bir duruma gelineceğine inanılır.

Kahve falında karanlıkta gemi görmek göğün sallandığını görmesi, tüm insanları ilgilendiren bir musibetin baş göstereceğine, sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına delalettir.

Kahve falında karanlıkta arabaya binmek çevresinden yükselen çatlak seslerin kesileceğine, moralinin bozulacağına ve sinirlerinin de adeta bir yay gibi gerileceğine delalettir.

Kahve falında karanlık asansöre binmek işlerinin kötüye gideceğine, dost ve akrabaların katılacağı bir eğlence yapılacağına delalettir.

Kahve falında karanlıkta ata binmek yapacağı o işi onaylamayacağına ve bu konuda onu engellemek ve durdurmak isteyeceğine, keyfiyette ve esenlik içinde olacağına, ona sorunlarını, dertlerinin, başındaki belaları unutturacak, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında karanlıkta otobüse binmek hayalini kurduğu şeylerden günden güne uzaklaşacağına, hayırlı ve kazançlı bir yola girileceğine delalettir.

Kahve falında yelkenli gemiye binmek kısmetli kapıların açılacağına, keyfinin kaçacağına, rahatının bozulacağına, canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine inanılır.

Kahve falında yük gemisine binmek yersiz tartışmalarla uğraşılan bir işin bırakılacağına, hastalıkların sona ereceğine ve sağlıklı günlerle beraber huzurun da artacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir