AnaSayfa / Genel / Kahve falında karanlık suya düşmek

Kahve falında karanlık suya düşmek

Kahve falında karanlık suya düşmek haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, alınan kararlar sayesinde girilen bir işte çok iyi bir noktaya gelineceğine, iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına, yaptıklarından ötürü ceza almaları için elinden gelen herşeyi yapmaya hazır olduğuna ve artık herhangi bir şekilde bu kişilerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine ve keyifli zamanlar geçirerek günlük yaşamın stresinden kurtulacağına işarettir.

Kahve falında karanlık suya düşmek gördüyseniz:

  • İlginç yerlere yapılacak ziyaretler yaratıcılığınızı arttırabilir.

Kahve falında karanlık suya düşmek kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına, kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine, iyi evlilikler yaparak, evlatlarının hayrını göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında karanlık bir yere düşmek sağlığının, neşesinin, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, geçim derdi olmadan ve giderek daha da zenginleşen hayatından büyük bir memnuniyet duyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında karanlıkta düşmek maddi olarak zor bir döneme girileceğine, maddi sorunlar yüzünden eşlerin birbirlerine düşeceklerine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine ve kurulmuş olan bir hanenin gösterilen acelecilik yüzünden yıkılacağına işarettir.

Kahve falında karanlık denize düşmek kazancın artacağına, çok mutlu olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından eser kalmayacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür süreceğine alamet eder.

Kahve falında karanlıktan düşmek güvenilir kişilerle yola çıkılacağına, her gün bir önceki günden daha çok iş yapılacağına yorulur.

Kahve falında karanlık bir kuyuya düşmek büyük bir başarı kazanarak maddi ve manevi olarak çok büyük bir rahatlığa ereceğine, tüm sorunlarının biteceğine ve endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına tabir olunur.

Kahve falında karanlık boşluğa düşmek bir fitne çıkarmaya, kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında karanlık yere düşmek huzurlu günler görüleceğine, zor zamanların geride kalacağına, kötü kimselerle karşılaşamayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir