AnaSayfa / Genel / Kahve falında karanlıkta yürümek

Kahve falında karanlıkta yürümek

Kahve falında karanlıkta yürümek çalışma hayatında çok hayırlı ve başarılı işler ortaya koyarak çok iyi kazançlar elde edeceğine, alacağı sevinçli bir haber sayesinde iş hayatı için yeni bir yol haritası çizeceğine ve bu sayede çok daha güzel bir hayat kuracağına, büyük sıkıntıların ortaya çıkacağına, iş ve aile konusunda diğer insanlara daima yol göstereceğine ve işle ilgili olarak yapılan her şeyde büyük başarı kazandıracağına, yaptığı işlerin ve ortaya koyduğu çalışmaların daha büyük başarı elde etmesi sayesinde günden güne kazancının ve başarılarının artacağına, ailesinin gerekli tüm ihtiyaçlarını giderebilecek maddi ve manevi güce erişeceğine, başarıdan başarıya koşacağına, iş konusunda değişiklikler yapılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında karanlıkta yürümek gördüyseniz:

  • Kapalı kapılar ardında konuşulanları göremiyorsunuz.

Kahve falında akşam karanlığında yürümek çok üzüntülü ve sıkıntılı günlerin yaklaşmakta olduğuna ve yaşanan her olayın işleri gittikçe daha kötüye götüreceğine, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, rahat edilecek bir döneme girileceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına rivayet eder.

Kahve falında karanlık dar yolda yürümek kendisine büyük yararı dokunacak bazı önemli kişiler ile tanışacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, onlar nedeni ile ekmeğinden olacağına inanılır.

Kahve falında karanlıkta sokakta yürümek rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına, düşmanlarını alt edeceğine, kendisine verilen görevleri yerine getireceğine işaret eder.

Kahve falında karanlık yerde yürümek mal ve mülk sahibi olunacağına, kazancının eksileceğine, yatırımlarından yana zarar edeceğine ve bu nedenle tüm düzeninin, neşesinin, ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına yorulur.

Kahve falında karanlık bir sokakta yürümek uzun bir zamandan beri çekilen hasretin biteceğine, küslerin ve dargınların barışacağına, kariyerinde adım adım ilerlediğine ve çok büyük başarılar kazanıp zengin olacağına inanılır.

Kahve falında karanlık yollarda yürümek elindeki bütün kaynakları kullanarak bu kişiye çok büyük bir destek vereceğine, hayatı içinde ister istemez bazı kritik durumlar ile karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında karanlıktan aydınlığa yürümek nitelik ve farklılık geleceğine, elinde bulunan imkânları çok iyi değerlendirip büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında karanlığa doğru yürümek onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir