AnaSayfa / Genel / Kahve falında çayda balık tutmak

Kahve falında çayda balık tutmak

Kahve falında çayda balık tutmak uzun zaman önce alınan ancak bir türlü ödeyemediği borçtan kurtulacağına, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, neşesinin de yerine geleceğine, sevinçli haberlere, parasal olarak kötü bir durumun ortadan kaldırılacağına, aile bireylerinin birbirine kenetleneceğine, makam sahibi olacağına, zarar gördüğü insanlarla hesaplaşacağına, maddi açıdan sözü geçen biri olunacağına delalet eder.

Kahve falında çayda balık tutmak gördüyseniz:

  • Kıskançlık başınıza iş açabilir.

Kahve falında çaydan balık tutmak kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına yani düştüğü yerden kalkma cesareti göstereceğine, kar elde edileceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına işaret eder.

Kahve falında çayda balık tutmak şansının ve kısmetinin açık olacağına, yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine, mutlu bir evliliğe alamet eder.

Kahve falında çayın içinde balık görmek doğru hamleleri yapmak için zamanın geldiğine inanan fal sahibinin iş yatırımları yapacağına, kısa süre içinde engelleneceğine, bu işle ilgili olarak bazı yalan haberler çıkarılacağına alamet eder.

Kahve falında çayda balık görmek ortaya bazı küçük sorunların çıkacağına, huzursuzluklara neden olacak sözlerin duyulacağına alamet eder.

Kahve falında çayda balık yakalamak aklının vatanında kalacağı için kendini tam olarak işine veremeyeceğine bu nedenle de başarısız olacağına, yapılan çalışmaların heba olacağına ve bir türlü başarı elde edilemeyeceğine işaret eder.

Kahve falında büyük bir balık tutmak sıkıntılı ve sorunlu kişilerin neden olabilecekleri sorunlara karşı hayattan çıkarılacağına, tertemiz ve yepyeni bir sayfa açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kayıkta balık tutmak işlerin artacağına, gelirinde alım gücünün artmasını sağlayacak kadar yükselme meydana geleceğine, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında zıpkınla balık tutmak hayır getirecek işlerle uğraşılacağına, işlerinde engellenemeyecek ve önüne geçilemeyecek bir yükselişe geçeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir