AnaSayfa / Genel / Kahve falında topraktan balık tutmak

Kahve falında topraktan balık tutmak

Kahve falında topraktan balık tutmak umutlarını yitireceğine, sevdiği kişiler ile kuracağı ortaklık sayesinde kendisini çok rahat hissedeceğine, şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine, gülen yüzünün hiç solmayacağına, işlerin daha kötüye gideceğine ve aksiliklerin yaşanacağına, çok hayırlı ve güzel sonuçlar elde edeceğine, aile içinde saadetinin artacağına, ele geçen eğitim fırsatlarının değerlendirileceğine, sermaye kaybedeceğine delalettir.

Kahve falında topraktan balık tutmak gördüyseniz:

  • Spor yapmayı ihmal etmeyin.

Kahve falında topraktan balık tutmak söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, güzel olaylarla karşılaşılacağına inanılır.

Kahve falında toprak tutmak yetenekleri ile ön plana çıkacağına, dikkat çekeceğine, sorunlarının yakın bir kişiden alacağı destek sayesinde biteceğine tabir olunur.

Kahve falında toprakta balık görmek hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, işlerinin rast gideceğine alamet eder.

Kahve falında topraktan balık çıkarmak çok daha büyük ve daha dikkat çekici şeyler yapmak için sermaye elde etmesini sağlayacağına, dönüşünde iş anlamında da yeni girişimlerde bulunacağına alamet eder.

Kahve falında toprak altında balık görmek çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, insanlar, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına, iş hayatında bunca ilerlemeden sonra gönül işlerine kalbinin kapılarını açacağına işaret etmektedir.

Kahve falında topraktan balık toplamak bir türlü işin yoluna girmeyeceğine, bu sebepten ötürü eşler arasında bazı tatsızlıklar yaşanacağına, yüksek bir mevkiye terfi edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında topraktan balık çıktığını görmek iş, eş ve para konusunda kişinin çok şanslı olacağına, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çok büyük balık tutmak yapılan hataların telafi edilmesi noktasında büyük bir fırsat yakalanacağına, aşka ve sevgiye olan inancını kaybedeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir