AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeni doğmuş ay görmek

Kahve falında yeni doğmuş ay görmek

Kahve falında yeni doğmuş ay görmek sevgi ve saygı çerçevesinde çok büyük bir ilişki yaşanacağına, işlerinin bollaşacağına, işlerinin daha da iyi olacağına ve ticaretinin de büyüyeceğine, büyük atılımların yapılacağına, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine, bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine, kişinin kendisi için iyi dileklerle girdiği işlerin kendisine kar getirmesine sadece sayılı günlerin kalmış olacağına, ailesinin rızkını sağlayamaz hale geleceğine, kişinin yasa düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeni doğmuş ay gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda veya sevgi temalı ilişkilerinizde sevginizi göstermeniz ilişkilerinize iyi gelebilir.

Kahve falında yeni doğmuş ay görmek kısmetinin ve şansının da açılması sayesinde her arzusunun yerine geleceğine, çok büyük ve başarılı işler ortaya konulacağına ve büyük iş sahipleri arasına girileceğine işarettir.

Kahve falında yeni doğmuş ikiz erkek bebek görmek yaptığı çalışmaları kısa bir zaman içinde çok büyük bir zarar yüzünden iptal edeceğine, sevgiyi kaybederek ömür boyu pişman olacağına delalet eder.

Kahve falında yeni doğmuş erkek bebeğin konuştuğunu görmek yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, yeni ve rahat bir hayata sahip olacağına, hayatının kolaylaşacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yeni doğmuş bebeğe isim koymak çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına, bu nedenle kendisini hep yorgun ve bıkkın hissedeceğine, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dişleri olan yeni doğmuş bebek görmek işlerin yoluna gireceğine, hayırlı haberler alınacağına, girilecek olan işlerde deyim yerindeyse altın harflerle adını yazdıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeni doğmuş bebeğe altın takmak üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, iş ile ilgili büyük ve akıllıca yatırımlar gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Kahve falında yeni doğmuş balık görmek başarılarının tadına varacağına, mutlulukla dolu günlerin etkisiyle işte de başarı sağlamaya, her zaman kendinden emin, hoşgörülü biri olunacağına rivayet eder.

Kahve falında yeni doğmuş bebeği giydirmek ailesinin de koyacağı sermaye ile kendi iş yerini açacağına, sıkıntıların tez zamanda çözüm bulacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir