AnaSayfa / Genel / Kahve falında ay tutmak

Kahve falında ay tutmak

Kahve falında ay tutmak hata yapmadan düzgün ve bereketli, zengin bir hayat süreceğine, yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine ve kendisine ne daha az ne de daha fazla kazandırmayacağına, önemli bir dönüm noktasına ve kişinin geçmiş yaşamından çok daha iyi koşullarda bir hayata sahip olacağına, isteklerinin, arzularının, hayallerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, her şeyin kişinin lehine gelişeceğine, aile içinde yaşanan tatsızlıkların sona ermesi için çalışılacağına, rakiplerin yapacağı bazı kötülüklerden etkilenileceğine, maddi gücünün, kendine olan güveninin, yarınlara olan inancının, huzurunun ve mutluluğunun da azalacağına delalettir.

Kahve falında ay tutmak gördüyseniz:

  • Sosyalleşerek aşk hayatınızı canlandırma fırsatı yakalayabilirsiniz.

Kahve falında ay tutmak kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, sorunların yakın bir zamanda çözüme ulaşacağına, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine işarettir.

Kahve falında ay tutulması izlemek hiç beklemediği bir yerden para geleceğine, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına tabir olunur.

Kahve falında gökyüzü ve ay görmek gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine, yakın bir zaman içinde fal sahibinin başının sıkışmasına sebep olacağına, geçim sıkıntısı varsa kolaylıkla atlatacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ay dünya görmek kişinin hayatında her işinin yolunda gideceğine ve engellerden uzak kalacağına, kazancında artış olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında esinden ayrildi gini görmek etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine ve kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulacağına, çok daha büyük adımların atılacağına delalettir.

Kahve falında ay ve dünya görmek borçlarının, hastalıklarının ve kötü günlerinin de son bulmasına vesile olacağına, olumsuz haberler alacağına, üzüleceğine işaret eder.

Kahve falında ay büyük görmek hikmete kavuşacağına, sevdiği kişilerden her zaman destek göreceğine işarettir.

Kahve falında birinin ayrilmasini görmek işlerinin açılacağına ve çevresinin genişleyeceğine, çok büyük başarıların yakın zamanda elde edileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir