AnaSayfa / Genel / Kahve falında ay ve güneşin çarpıştığını görmek

Kahve falında ay ve güneşin çarpıştığını görmek

Kahve falında ay ve güneşin çarpıştığını görmek fiziksel olarak da, ruhsal olarak da yenilenerek, önemli kararlar alınacağına, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, başarısının artacağına, hayatının daha konforlu ve lüks duruma geleceğine, çok büyük bir özgüven sahibi olacağına, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine, çok büyük bir mutluluğa ereceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, yapılan hatalardan ötürü uğranan maddi zararların telafi edileceğine delalet eder.

Kahve falında ay ve güneşin çarpıştığını gördüyseniz:

  • Baskılara mazur kalabilirsiniz.

Kahve falında ay ve güneşin çarpıştığını görmek yakınları ile arasında büyük anlaşmazlıklar ve fikir ayrılıkları yaşanacağına ve bu durumun bir süre devam edeceğine, girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına ve bu çevre içindeki bazı insanlardan iş hayatında büyük destek görüleceğine rivayet eder.

Kahve falında çarpışan arabaya binmek şansının ve kısmetinin açılacağına, harama göz dikmeyeceğine delalettir.

Kahve falında birini çarpılmış görmek sorunlu bir akrabadan gelecek kötü haber yüzünden üzüntü duyulacağına, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gemilerin çarpıştığını görmek sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağına, çok güzel ve huzurlu günlerin yakında geleceğine ve tüm aileyi mutluluktan uçuracağına rivayet eder.

Kahve falında çarpılmış bebek görmek yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, sermayenin harcandığına değeceğine, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine ve hedeflerin karşılık bulacağına yorulur.

Kahve falında elektrik çarpıp ölmek kendisine yük olan maddi yükümlülüklerin azalacağına, mali olarak çok güçlü hale geleceğine, malını ve parasını sağlama alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yıldızların çarpışmasını görmek bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine, hilebaz biri ile iş yapıp aldatılacağınıza işaret etmektedir.

Kahve falında arabaya çarpıp kaçmak yaşadığı hayatın ve Allah’ın kendisine sunduklarının farkında olarak her gün şükrü eda edeceğine, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir