AnaSayfa / Genel / Kahve falında karanlıkta ateş yakmak

Kahve falında karanlıkta ateş yakmak

Kahve falında karanlıkta ateş yakmak istediği ve arzuladığı mutluluğa kavuşacağına, istediği her şeyi fazlasıyla elde edeceğine, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine ve mutlu olunacağına, hayırlı gelişmeler yaşanacağına, küskünlüklerin ve kırgınlıkların biteceğine, iş hayatındaki yoğun sorumluluklar neden ile sağlığın bozulacağına, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, bir sebeple neredeyse yıkılacağına alamet eder.

Kahve falında karanlıkta ateş yakmak gördüyseniz:

  • Sizinle aynı zevklere sahip kişilerle ilişkilerinizden fayda sağlayabilirsiniz.

Kahve falında karanlıkta ateş yakmak sağlığının yerine geleceğine, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına, çok hayırlı mallara ve mülklere sahip olacağına delalettir.

Kahve falında karanlıkta fener yakmak hasta ise bakacağına, sorunlarını sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği kişilerden alacağı destekler sayesinde kısa süre içinde çözüme ulaştıracağına delalettir.

Kahve falında karanlıkta çakmak yakmak çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, ancak daha sonra bu durumların düzeleceğine işaret eder.

Kahve falında karanlıkta lamba yakmak beklentilerin boşa çıkmayacağına, para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine, beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına ve yüzünün güleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında karanlıkta mum yakmak yapılan işlerin çok büyük bereket ve bolluk getireceğine, hiç beklemediği bu olay karşısında sıkıntıya düşeceğine işaret eder.

Kahve falında karanlıkta ışık yakmak hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına ve güzel bir görmeyeceğine, o şekilde bir çözüm bulacağına yorulur.

Kahve falında karanlıkta ateş görmek hayatın yoluna gireceğine, ticaretin değer ve hız kazanacağına, kendisine sorun yaratan iş yükünü hafifleteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında suyun içinde ateş yakmak ailesi ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir hayat yaşayacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir