AnaSayfa / Genel / Kahve falında karanlıkta çakmak yakmak

Kahve falında karanlıkta çakmak yakmak

Kahve falında karanlıkta çakmak yakmak iş hayatında çok güzel işler yapacağına, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına ve kazancının ister istemez düşeceğine, karamsar ve umutsuz olacağına sonra da kafasındaki soru işaretlerine cevap bulacağına bu sayede korkularından, kuruntularından ve kafa karışıklığından kurtulacağına rahat edeceğine, parasal sıkıntılarının deyim yerindeyse artık boyunu aşacağına, üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına, dost ve zararsız olan birini düşman zannetmeye, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, aile bireyleri arasındaki bağların daha sıkı bir hal alacağına, rahatsızlık veren bir durumdan kurtulup kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine ve ortak olarak girdiği bir işle ferahlığa çıkacağına işarettir.

Kahve falında karanlıkta çakmak yakmak gördüyseniz:

  • Kendinize faydası olacak konulara zaman ayırmanızda fayda var.

Kahve falında karanlıkta çakmak yakmak en sıkıntılı anlarını söylediği iyi sözler ve göstereceği gayretle sıkıntılrını hafifleteceğine, bir sebeple çok büyük zararlar edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çakmakla ocak yakmak kısa süre içinde iyi kalpli ve güzel huylu bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, tatsızlıklar çıkacağına, kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çakmakla sigara yakmak kavgalara tutuşacaklarına, yollarını ayrıma kararı alacaklarına ve aralarına nefret gireceğine, eşler arasındaki kıskançlığın ve güvensizliğin biteceğine alamet eder.

Kahve falında çakmakla ateş yakmak rızkının genişleyeceğine, mesleğinde saygınlığının ve zaferlerinin de artacağına, evlenme yolunda adım atacağına delalet eder.

Kahve falında çakmakla mum yakmak az bir sermayeyle yeni atılımlar yapacağına, bu işten beklentisinin çok üstünde kazanç elde edeceğine, kendisine kötülük gelmemesi için o kişinin gözetimi altında bulunacağına tabir olunur.

Kahve falında çakmakla yakmak sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına, stresli bir ortama gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çakmakla saç yakmak fal sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine ve onlardan razı geleceğine, bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında karanlıkta fener yakmak gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, sevilen bazı kişilerle ters düşüleceğine, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir