AnaSayfa / Genel / Kahve falında karanlıkta ateş görmek

Kahve falında karanlıkta ateş görmek

Kahve falında karanlıkta ateş görmek yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, onların bir adım önüne geçeceğine, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, kendisini keşfedeceğine, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine, hiç beklemediği bir yerden para geleceğine ve çok iyi bir yere terfi alacağına, kişinin kendisini daha iyi ve yüreğini daha ferahlamış bulacağına ve fal sahibine dua edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında karanlıkta ateş gördüyseniz:

  • İstediğiniz şeyler varsa, yaratıcı olmanızda fayda var.

Kahve falında karanlıkta ateş yakmak maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına, hayırlı ve sevinçli olaylar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında karanlıkta ateş görmek başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, öyle durumların insanlar tarafından takdir edileceğine, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında karanlıkta araba sürmek sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine inanılır.

Kahve falında karanlığı görmek hedeflerine ulaşacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, borçların ödenmesinde aksamalar olması nedeniyle sinir bozukluğu yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında alaca karanlıkta yürümek aile bireylerinden çok sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, aile hayatında güzel gelişmeler yaşanacağına işarettir.

Kahve falında karanlık yerden kaçmak psikolojik olarak sıkıntılı bir dönem geçireceğine, maddi sıkıntılarının ortadan kalkacağına ve yüzünün güleceğine inanılır.

Kahve falında karanlıkta oturmak bir sebeple insanlarla arasına sürekli mesafe koyacağına ve kötü duruma düşebileceğini bile bile yalnız kalmayı tercih edeceğine, kişinin keyfinin yerine geleceğine yorulur.

Kahve falında karanlıkta kalabalık görmek ancak herhangi bir sorun yaşamadan olayların yatışacağına, yakın bir zaman içinde kendi işine sahip olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir