AnaSayfa / Genel / Kahve falında karanlık tünelde yürümek

Kahve falında karanlık tünelde yürümek

Kahve falında karanlık tünelde yürümek eğer falı kapatan kişinin bir düşmanı varsa, düşmanını alt edeceğine, iyilik yaparak, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine, yaptığı işi daha profesyonel kişilere tanıtacağına, çok yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına, alınan kararların bir türlü istenen şekilde uygulanamayacağına ve azalan kazancın sonunda tamamen biteceğine, geleceğin güzelliklerle dolacağına, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, iş hayatı içinde sahip olunan prestijin artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında karanlık tünelde yürümek gördüyseniz:

  • Yolunuza altın bir fırsat çıkabilir.

Kahve falında karanlık tünelde yürümek atacağı hatalı adımlar yüzünden uzun süre işlerinin düzelmeyeceğine, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalacağına, insanlara olan güvenini kaybedeceğine alamet eder.

Kahve falında karanlık tünelden geçmek zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine, yaralarına da merhem olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında karanlık tünele girmek hayattan hiç zevk alamaz olacağına, eline çok büyük kazanç geçeceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, bu iş sayesinde insanların hayran kalacağı bazı çalışmalara imza atacağına inanılır.

Kahve falında karanlık tünel görmek gelişim içine gireceğine, gittikçe daha artan işlerin karşılanmaması halinde müşterilerin memnun kalmayacağına, bir daha işyerine gelmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tünelde yürümek maddi konuların çözüme kavuşacağına, kişinin eski kötü alışkanlıklarından kurtulup, iyi huylar edineceğine rivayet eder.

Kahve falında arabayla tünele girmek birçok kişinin gözünün olduğu bir mevkiye terfi alınacağına, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine tabir olunur.

Kahve falında trenle tünele girmek kötü düşünceler ve kötü planlar içinde olacağınıza, yaşanan küskünlüklerin ve kırgınlıkların son bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tünel açmak çok büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, sorunlarından kurtulması için yardımcı olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir