AnaSayfa / Genel / Kahve falında tünelde yürümek

Kahve falında tünelde yürümek

Kahve falında tünelde yürümek maddi ve manevi olarak kendisini yıpratacak olaylar ile karşılaşacağına, sorunlarından bazılarını hızlı bir şekilde çözeceğine ve uzun yılardan beri hayal ettiği şeylere sabır ve azim göstererek yakın bir zaman içinde kavuşacağına, kendisine nankörlük ve hainlik edecek bir kimseden kurtulacağına, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına, yaşayacağı zorluklardan ötürü pek huzurlu olmayacağına, şanssızlık yaşanacağına, başarısızlığa düşüleceğine, iş tekliflerinin bıçakla kesilir gibi kesileceğine, kendi başına sorunların üstesinden gelmeye çalışacağına tabir olunur.

Kahve falında tünelde yürümek gördüyseniz:

  • Geri dönülmez yollara girebilirsiniz.

Kahve falında tünelde yürümek yaşanan kötü olayların unutulacağına, olumlu gelişmelerle ve enerjisi yüksek kimselerle karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında karanlık tünelde yürümek kırıldığı bir kişi ile arasını düzeltmek için çok büyük bir çaba göstereceğine, ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine delalettir.

Kahve falında korku tüneline görmek ün salacağına, işlerini yoluna koymak için yeni bir çevreye gireceğine alamet eder.

Kahve falında trenle tünele girmek hayallerini gerçekleştirmek için adımlar atacağına, topluluk içinde küçük düşmeye ve utanmaya delalettir.

Kahve falında tünelde sıkışmak hayatından yana hayır bulacağına ve rahatlığa ereceğine, insanların hayır dualarını alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tünelde görmek işlerinden belirsizlik olacağına, hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayal ettiği şeylere kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tünel açmak sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, işlerinde yaşadığı sıkıntının yakında sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tünellerden geçmek içinin rahatlayacağına, sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, yaşamının da düzene gireceğine, sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına ve çok doğru adımlar atılarak aile hayatına renk getirileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir