AnaSayfa / Genel / Kahve falında trenle tünele girmek

Kahve falında trenle tünele girmek

Kahve falında trenle tünele girmek ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine, ancak bir türlü istenen şekilde bir çalışma gerçekleştirilemeyeceğine, sevilen kişilerle birlikte çalışılacağına, büyük bir çalışma ya da proje gerçekleştireceğine, sorunların adım adım da olsa çözüleceğine, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine, hayırlı haberler alınacağına, zarar edeceğine, mutluluğundan olacağına tabir olunur.

Kahve falında trenle tünele girmek gördüyseniz:

  • Kendinize yüksek hedefler koymalısınız.

Kahve falında trenle tünele girmek bazı kimseler tarafından uğrayacağı zarar nedeniyle canının yanacağına, birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile yapılacak bir işte çok iyi bir karar verileceğine delalet eder.

Kahve falında tren tüneli görmek ruhunun şifa bulacağına, sağlığının ve ağız tadının da yerine geleceğine, gereksiz bir kıskançlık yüzünden eşiyle tartışacağına işaret etmektedir.

Kahve falında trenle tünelden geçmek çok hayırlı haberler alacağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, rahat bir hayata başlayacağına tabir olunur.

Kahve falında korku tüneline girmek parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, zarar edilecek bir durumdan sevilen bazı kişilerin araya girmesi ile kurtuluşa erileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dar bir tünele girmek dış ticarete atılacağına, çok büyük bir sorun olmadığı için seven kişileri üzmemek gerektiğine ve beslenmeye dikkat edilmesi sayesinde rahatsızlığın nüksetmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında arabayla tünele girmek her zaman evlatlarının başarılarıyla gurur duyacağına, hayırlı gelişmeler yaşayacağına inanılır.

Kahve falında tünele girmek istediği ve hayal ettiği şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına, büyük paralar kazanarak, zamandan da kar edeceğine yorulur.

Kahve falında karanlık tünele girmek kardeşlerden biri ile kurulacak bir ortaklık sayesinde rakiplerin bir kez daha yenilgiye uğratılacağına, muradına eremeyeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir