AnaSayfa / Genel / Kahve falında karanlık tünel görmek

Kahve falında karanlık tünel görmek

Kahve falında karanlık tünel görmek başarı ve zafer elde edecek taraf olacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, dünya nimetlerinden fazlası ile nasipleneceğine, geçim derdine düşmeyeceğine, yokluk nedir bilmeyeceğine ve hiçbir zaman maddi olarak zor durumda kalmayacağına, fal sahibinin hayatındaki en büyük aşkı yaşayacağına, işlerinde daha önce yaşanmış olan sorunların tekrar karşısına çıkması üzerine daha hızlı ve daha kolay bir şekilde çözeceğine, hayatına sakinlik, bereket ve huzur geleceğine, elinin kolunun bağlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında karanlık tünel gördüyseniz:

  • Herkes işini tamamladığında siz herşeyi düzene sokabilirsiniz.

Kahve falında karanlık tünele girmek karşısına çıkacak pürüzlerin kendisini yıldıramayacağına, çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında karanlık tünelden geçmek isteklerini yerine geleceğine, müjdeli haberler alacağına, kazancınızın artacağına, işinize ve hanenize bereket geleceğine tabir olunur.

Kahve falında karanlık tünel görmek doğru, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına, eşler arasında bir soğukluk olacağına inanılır.

Kahve falında karanlık tünelde yürümek hasta olan kişilerin hastalıklarını Allah’ın izni ile yeneceklerine,  ailesinde sorun olanların sorunlarından kurtulacaklarına, evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına, onlar tarafından yüceltileceğine, el üstünde tutulacağına alamet eder.

Kahve falında trenle tünele girmek aşama kaydedeceğine, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına ve zarar üstüne zarar edeceğine yorulur.

Kahve falında tünelde kalmak yarar sağlayanların ise çok küçük bir kazanç getireceğine, bu kazanılanların falı kapatan kişinin ihtiyaçlarını karşılamayacağına, çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına tabir olunur.

Kahve falında tünellerden geçmek stresini üzerinden atarak enerjisini artıracağına, zarar gördüğü insanlarla hesaplaşacağına yorulur.

Kahve falında tünelde koşmak iyi geçineceğine, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine ve aile saadetinin hep ilk günkü gibi taze kalacağına, elinin darlık içinde kalacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir