AnaSayfa / Genel / Kahve falında tünelde kalmak

Kahve falında tünelde kalmak

Kahve falında tünelde kalmak bolluk ve bereket dolu günler yaşanacağına, büyük bir hayal kırıklığı yaşayacağına, rakiplerin üzüleceğine, aile hayatında çok istediği ve hayallerini süsleyen bir bebeğe sahip olacağına, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına, gelirinin artacağına ve yüzünün güleceğine, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, zararın gittikçe daha da artacağına, güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine delalet eder.

Kahve falında tünelde kalmak gördüyseniz:

  • Hareketleriniz, zarifliğiniz veya hırsınız diğerlerinin size katılmak istemesine neden olabilir.

Kahve falında tünelde kalmak parasal olarak konulan hedeflere varılacağına, kendisine çok büyük zarar veren durumların sona ereceğine inanılır.

Kahve falında tünelde koşmak aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına, darlıktan ferahlığa çıkılacağına, sorunların biteceğine işaret eder.

Kahve falında tünellerden geçmek hayırlı kazançlar elde edileceğine ve mutlu bir beraberlik yaşanacağına, hayır duaları alınacağına ve daha iyi yerlere gelineceğine tabir olunur.

Kahve falında tünelde görmek bunun da hayatı için büyük neşe kaynağı olacağına, büyük tartışmalara gireceğine tabir olunur.

Kahve falında karanlık tünele girmek hayatının güzelleşeceğine ve işlerinin de kolaylaşacağına, aile hayatında çok sıkıntı çekeceği bir döneme gireceğine işaret eder.

Kahve falında karanlık tünel görmek hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına, sırtının yere gelmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında denizde tünel görmek dünyanın kendisine galip gelmesine, dertlerin biteceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına delalettir.

Kahve falında tünelde kaybolmak maddi konularda hiç sıkıntı duymadan yoluna devam edip, neşeli bir hayat süreceğine, sürekli yeni sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir