Kahve falında tünelde koşmak

Kahve falında tünelde koşmak büyük başarılar kazanacağı çalışmalar ve projeler gerçekleştirileceğine, aralarındaki sevgi, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine, onunla mutlu bir hayat kuracağına, bu kimsenin kendisini desteklemesi sayesinde işini yoluna koyarak bol kazanç elde edeceğine, büyük sıkıntılar ve sorunlar çekeceğine, yüklü miktarda paralar ve çok büyük başarılar kazanacağına, övgülerle ve başarılarla dolu bir yaşam sürüleceğine, düşman hususunda keder ve üzüntüye, bereket ve rahat içinde yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tünelde koşmak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilerin ya da sizin sağlığınızla ilgili konulara da zaman ayırmanızı gerektirebilecek bir aydasınız.

Kahve falında tünelde koşmak haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tünelde sıkışmak yetimleri ve öksüzleri sevindireceğine, yükünün hafifleyeceğine, içinin rahatlayacağına tabir olunur.

Kahve falında ışıklı tünel görmek gereksiz bir kıskançlık yüzünden eşiyle tartışacağına, elinin bollaşacağına, rahat edeceğine delalettir.

Kahve falında tünelden çıkamamak hanesine bolluk ve bereketin geleceğine, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine tabir olunur.

Kahve falında kardan tünel görmek her türlü illet hastalığın iyileşeceğine, çok büyük bir işe girileceğine, bu işle sürekli kazanç elde edilip zarara uğranacağına alamet eder.

Kahve falında denizde tünel görmek fakirlik ve yokluk göreceğine, hayallerine kavuşacağına, getirisi çok olan işler yapacağına, rahatlık, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, yüzünün güleceğine işaret eder.

Kahve falında korku tüneline girmek rakiplerin üzüleceğine, yapılan işte türlü zorluklarla karşılaşılacağına, sayılacağına ve sevileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında korku tüneline görmek gireceği işlerde başarı elde edeceğine, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına, yakın zaman içinde çıkan anlaşmazlıkların çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir