AnaSayfa / Genel / Kahve falında karanlık bir kuyu görmek

Kahve falında karanlık bir kuyu görmek

Kahve falında karanlık bir kuyu görmek çok büyük bir hayranlık uyandıracağına, hobilerine eğileceğine, yaşamının yoluna gireceğine, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, kendisini daha önce hiç hissetmediği kadar rahat ve hafif hissedeceğine, bir organizasyona katılacağına, arkasının daha sağlam hale geleceğine, yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına,sorunların üstüste geleceğine, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine rivayet eder.

Kahve falında karanlık bir kuyu gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınızın bilerek ya da bilmeyerek, bir işinizi engellemesi mümkündür.

Kahve falında karanlık kuyu görmek kötü haberler alacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine, aile hayatında büyük sevinç yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında karanlık bir kuyuya düşmek şansın önünün kesileceğine, bütün kaynaklarını kullanarak sıkıntıları ortadan kaldırmaya çalışacağına delalettir.

Kahve falında karanlık kuyuya girmek kendisine çok daha fazla yetki verileceğine, adım atarken çok zorlanacağına delalet eder.

Kahve falında karanlık kuyuya düşmek övgü dolu sözler duyacağına, fakat bu sıkıntının çok sürmeyeceğine, yeniden eski huzurlu günlerine kavuşacağına delalettir.

Kahve falında karanlık kuyuya düştüğünü görmek sorunlarından kurtulacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, ancak daha önce kazandığı deneyimleri çok büyük bir başarı ile kullanacağına alamet eder.

Kahve falında karanlık bir kuyu görmek para kazanmaya, çok mutlu olacaklarına ve çok güzel bir hayat sürüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dipsiz kuyuya düşmek içine düştüğü yokluktan ve sıkıntıdan kurtulacağına, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evin içinde kuyu görmek sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı çalışmaların gerçekleştirileceğine, hayatında iyi giden her şeyin bir anda bozulacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir