AnaSayfa / Genel / Kahve falında polis arabası görmek

Kahve falında polis arabası görmek

Kahve falında polis arabası görmek sevap işlemek için uğraşacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine, fakir fukaraya yardım edileceğine ve bu sayede bol bol hayır duası alınacağına, işinin aksayacağına, zor geçen bir yılın ardından büyük başarılar ve kazançlarla dolu bir döneme girileceğine, uğursuz, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına ve onların gazabına gelineceğine, işlerinin kendisini çok mutlu edecek şekilde iyiye gideceğine, sıkıntılarla ve sorunlarla karşılaşacağına, iş konusunda çok deneyimli bir kişi ile ortaklık kurulacağına delalettir.

Kahve falında polis arabası gördüyseniz:

  • Ani gelişmeler veya beklenmedik yöne ilerleyen durumlar ya da ilişkiler söz konusu olabilir.

Kahve falında arabayla polisten kaçmak kendisiyle övüneceğine, zamanını Allah yolunda hayır işleriyle geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında polis arabası sürmek dişi zorla çekiliyorsa mallarının haciz edileceğine, endişe duyulan bazı olaylar ile karşılaşılacağına rivayet eder.

Kahve falında polis arabasına bindiğini görmek rahmet ve bereketin çabuk meydana gelmesine, iş hayatında sorunsuz ve bol kazançlı günlere girileceğine rivayet eder.

Kahve falında polis arabasına çarpmak hayatın düzene gireceğine, sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına yorulur.

Kahve falında polisten arabayla kaçmak yaşanacak tatsız bir olaydan ötürü kalp kırıklığı yaşayacağına, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında polis arabası görmek aklındaki her şeyi hayata geçirerek, insanlardan takdir toplayacağına, işlerinin gitgide daha sıkıntılı bir hale geleceğine tabir olunur.

Kahve falında arabayla polise yakalanmak tanıdığı kişilerden birine yardım isteği üzerine yardım edeceğine, yaptığı işlerle insanların gönlünde taht kuracağına ve hayırlı bir kısmet bulup hayal ettiği gibi bir düğünle evleneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında polis ve polis arabası görmek işlerin devam edeceğine, maddi olarak sorun yaşayan kişilere iş vereceğine, gençlerin ve çocukların okuması için yardımcı olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir