AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine karanfil vermek

Kahve falında birine karanfil vermek

Kahve falında birine karanfil vermek mesleki anlamda geriye düşüleceğine, yaptığı işte her zaman en iyisi olmak için çabalayacağına, işlerin günden güne daha kötü bir duruma düşeceğine, neredeyse bir lokma ekmeğe muhtaç olacak duruma geleceğine, kendini ifade etmenin çarelerini bulacağına, büyük bir proje gerçekleştirileceğine, sevdiği kişilerden birinin hasta olması sebebiyle çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve zor günler geçireceğine, bekar kimseler için varlıklı bir sülaleye mensup kimseyle evlilik gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Kahve falında birine karanfil vermek gördüyseniz:

  • Geri planda kalıp önerilere kulak vermelisiniz.

Kahve falında karanfil tohumu görmek kazancın ve işlerin düşerek maddi sıkıntıların baş göstereceğine, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kırmızı beyaz karanfil görmek kötü durumlara düşürüleceğine, çocuklar gibi mutlu olacağına işaret eder.

Kahve falında bir demet karanfil görmek bol kazançlı ve hayır dolu bir işe girileceğine, fal sahibinin yalnızlaşacağına alamet eder.

Kahve falında yenilen karanfil görmek çok büyük ve zor işlerle uğraşmak zorunda kalacağına, daha çok tek başına kalmayı tercih edeceğine tabir olunur.

Kahve falında saksıda karanfil görmek işlerinin açılacağına, kötü bir habere veya tehlikeye tabir olunur.

Kahve falında kırmızı ve beyaz karanfil görmek aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, mallarının ve parasının bereketinin artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında karanfil yemek hayırlı kazançlar elde edileceğine ve mutlu bir beraberlik yaşanacağına, verilen sözlerin tutulacağına, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine delalet eder.

Kahve falında mavi karanfil görmek kendisini üzen birçok kişi ile arasındaki ipleri koparacağına, olumsuz gelişmelerle karşılaşacağına, hayal kırıklığına düşeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir