AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırmızı karanfil dağıtmak

Kahve falında kırmızı karanfil dağıtmak

Kahve falında kırmızı karanfil dağıtmak toplumu ilgilendiren bir konuda yetkilendirileceğine ve kalabalık ortamlarda hitabet yapacağına, sıkıntılarının en kısa süre içinde sona ereceğine, maddi olanaklarının artacağına, kaybettiği herşeye geri kavuşacağına, az bir sermayeyle yeni atılımlar yapacağına, borçlanıp, hasta olacağına, yeni başlayacağı projenin büyük ses getirmesi ile çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına, nifak sokanların cezalandırılacağına, işlerdeki karın artacağına alamet eder.

Kahve falında kırmızı karanfil dağıtmak gördüyseniz:

  • Yeni şeyler öğrenebilir, keşifler yapabilirsiniz.

Kahve falında kırmızı karanfil dağıtmak işlerin her geçen gün farklı bir sorunla karşılaşacağına, dertlerin artacağına delalet eder.

Kahve falında kırmızı beyaz karanfil görmek kazançlı işlere yatırım yapacağına, küslükleri bitireceğine, anlaşma sağlayıp el sıkışacağına inanılır.

Kahve falında kırmızı karanfil almak patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına, çok büyük bir aşk yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kırmızı karanfil buketi görmek annesi hayattayken ona karşı sevgisini ve ilgisini en iyi şekilde gösterip, ahirette de bu davranışlarının mükafatını alacağına, çok büyük ve hayırlı kısmetler ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kırmızı karanfil vermek sorunlarının azalacağına, bir sebeple çok büyük zarar edileceğine işaret eder.

Kahve falında kırmızı karanfil aldığını görmek işlerin bu sayede çok iyi bir hal alacağına, hanesine bolluk geleceğine ve geçiminin kolaylaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kırmızı karanfil koklamak bazı konularda konuşulacağına, sıkıntıların bazı hastalıklara sebep olacağına rivayet eder.

Kahve falında kırmızı ve beyaz karanfil görmek etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine ve kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulacağına, yersiz yere suçlanacağına, adının hiç yok yere lekeleneceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir