AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırmızı karanfil almak

Kahve falında kırmızı karanfil almak

Kahve falında kırmızı karanfil almak ardından verilen kararın uygulamaya konulacağına, yaptığı çalışmaların kendisine çok hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, iş dünyasında büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, büyük bir zenginliğin kapısının açılacağına, takıntılı bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, daha sonra ortaklığın bozulacağına ve yola tek başına devam edileceğine, iş alanında kendi uzmanlığını öne çıkararak markalaşmış bir isim haline gelineceğine, geçim derdi çekmeyeceğine, istediği kadar dünya nimetlerinden ve güzelliklerinden faydalanacağına, kazançlı çıkacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine, kırılan umutların tekrar filizleneceğine, bir sebeple iş hayatında ve aile hayatında çok büyük sıkıntılar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında kırmızı karanfil almak gördüyseniz:

  • Sizden acil cevaplar bekleyen kişiler olabilir.

Kahve falında kırmızı beyaz karanfil görmek sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine, mutlu ve huzurlu günlere kavuşulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kırmızı karanfil almak hafifleyeceğine, sevilen kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşanacağına ve eşler arasına girecek bir kara kedi yüzünden tartışmaların baş göstereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kırmızı karanfil koklamak çok güzel şeyler ile karşılaşıp yeni yerlere gidip yeni işlere gireceğine ve çok daha huzurlu bir insan olacağına, üzerindeki baskıdan kurtulmak için harekete geçileceğine delalettir.

Kahve falında kırmızı karanfil dağıtmak müjdeli haberler ve beklenmedik teklifler alacağına, ailenizden veya akrabalarınızdan gelecek mal ve mülke delalet eder.

Kahve falında kırmızı karanfil buketi görmek hayatına yeni bir yön verme olanağı elde edeceğine, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine alamet eder.

Kahve falında kırmızı karanfil vermek büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına, zina edip eşini başkaları ile aldatmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kırmızı ve beyaz karanfil görmek uzun zamandan beri meşgul olunmasına sebep olan durumların yakında çözüleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına delalet eder.

Kahve falında kırmızı karanfil aldığını görmek hayırlı ve büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, aile hayatında ve sosyal hayatta yaşanan tartışmaların kısa zaman içinde tatlıya bağlanacağına, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, bol şanslı bir döneme girileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir