AnaSayfa / Genel / Kahve falında kurumuş karanfil görmek

Kahve falında kurumuş karanfil görmek

Kahve falında kurumuş karanfil görmek iş hayatında herkesin saygı gösterdiği bir kişi olacağına, endişelerinin yerini umudun alacağına, kendisini üzenleri hayatında çok büyük bir mutluluk yaşayarak uzaklaştıracağına ve çok sevineceğine, hayatta istediği her şeyi gerçekleştireceğine, hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına, çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, aile hayatında yaşanacak tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, başarılı olunacak bazı çalışmalara girileceğine, hataların telafi edileceğine ve zamansız gelen kötü bir durumun tatlıya bağlanacağına, iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında kurumuş karanfil gördüyseniz:

  • Size gökyüzünü vaat eden kişilerle karşılaşırsanız, asıl duygularınızı gizlemeniz fayda var.

Kahve falında kurumuş karanfil görmek iç dünyasının da güzelleşeceğine, kişinin ailesinden kendisine miras kalan yerleri veya mülkleri sorunsuz bir şekilde alacağına tabir olunur.

Kahve falında karanfil vermek hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kırmızı karanfil buketi görmek iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına, sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, maddi ve manevi olarak çok ferahlayacağı bir çalışma ile girerek çok daha iyi yerlere geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah karanfil görmek ancak bir çıkış yolu bulamadığı için zor zamanlar geçireceğine, çok iyi işler ortaya konacağına yorulmaktadır.

Kahve falında karanfil fidanı görmek dini inançların güçleneceğine, alacağı hayırlı kararların geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine rivayet eder.

Kahve falında kırmızı karanfil aldığını görmek işinden çıkarılacağına, kötü duygularını yeneceğine rivayet eder.

Kahve falında mor karanfil görmek şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına, ticaretinin büyüyeceğine işaret eder.

Kahve falında birinden karanfil almak zarar edilen dönemlerin yakında biteceğine, adeta havalara uçacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir