AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil karanfil görmek

Kahve falında yeşil karanfil görmek

Kahve falında yeşil karanfil görmek elinde bulunan imkânları kullanarak sorunlarına çok daha iyi çözümler bulacağına, kendisini hiç bilmediği bir işte bulmasına rağmen kısa süreli bir inceleme sayesinde işi öğreneceğine, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine ve evlat sahibi olunacağına, kazancının da garanti ve sabit olacağına, maddi kayıpların olacağına, bu süreçte yaşanacak olan zararın uzun zaman telafi edilemeyeceğine, yüksek mertebeye geleceğine, geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine yatırımlar yapıp, ailesine daha güzel günler yaşatmak için uğraşacağına, hem de işinde söz sahibi olacağına, çok büyük bir rahata ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil karanfil gördüyseniz:

  • Kelimeleri dikkatle seçmenizde fayda var.

Kahve falında yeşil karanfil görmek uzun uğraşlar sonunda büyük bir işin altından kalkacağına, hem de fal sahibinin hayatı ile ilgili daha çok problemle boğuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kırmızı karanfil buketi görmek işlerinin hep yolunda gideceğine, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına delalet eder.

Kahve falında mavi karanfil görmek iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, kişinin hayatında olumlu gelişmeler ve hayırlı yenilikler yaşanacağına delalettir.

Kahve falında karanfil otu görmek aile ve arkadaş çevresinde eksilmeler yaşanacağına, iş hayatında herkesin imreneceği bir konuma geleceğine alamet eder.

Kahve falında karanfil tohumu görmek gönlünün bir kuş gibi çarpmasına vesile olacak haberler alacağına, duygularının karşılık göreceğine, aşkının da kalıcı olacağına işaret eder.

Kahve falında kırmızı karanfil vermek hastalıklarının da şifasını bulacağına, sağlığının, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına yorulur.

Kahve falında kırmızı ve beyaz karanfil görmek ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına, elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine, rahatsızlık yaratan bir durumun aşılacağına, gidilen yolda çok büyük bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, nezaketsiz bir kişiye haddinin bildirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir demet karanfil görmek rızık eksikliği yaşayacağına, işten güçten elini eteğini çekeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir