AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz karanfil almak

Kahve falında beyaz karanfil almak

Kahve falında beyaz karanfil almak kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine, seçeceği eşin ailesiyle de iyi geçineceğine, sıkıntılarına ortak olacağına, üzüntülerinin geçmesi için yardımcı olacağına, maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine, bir sebeple neredeyse yıkılacağına, hayata küsecek duruma geleceğine, uzun bir zaman boyunca büyük sorunlar yaşanacağına, dertlerinin dermanını, hastalıklarının da şifasını bulacağına, kısmetin bir dönem için değil daimi olacağına, lüksünün ve rahatının yerinde olacağına işarettir.

Kahve falında beyaz karanfil almak gördüyseniz:

  • Sezgilerinize güvenmelisiniz.

Kahve falında beyaz karanfil görmek büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına, yüz güldürecek sonuçlara ulaşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kırmızı beyaz karanfil görmek aydınlığa çıkılacağına, kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, işle ilgili önemli bir teklif alınacağına, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz karanfil almak kazançlı çıkacağı işlere yoğunlaşacağına, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına tabir olunur.

Kahve falında kırmızı ve beyaz karanfil görmek huzur dolu bir yaşama sahip olacağına, yeni çalışmalar yapılacağına ve sorunların düzeltilmesi için büyük bir uğraş verileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında karanfil görmek maddi açıdan ferahlayacağına, sıkıntılı bir işe girileceğine, sorunların sürekli artacağına alamet eder.

Kahve falında birine karanfil vermek hayatına olumsuz etkilerde bulunan kişilerden aklını kullanarak uzak duracağına, girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine alamet eder.

Kahve falında kırmızı karanfil koklamak esenleyeceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşamaya başlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kurumuş karanfil görmek onların önüne geçeceğine, maddi olarak çok büyük bir zorlanmaya sebebiyet veren işin nihayete erdirileceğine, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine ve o kişi gibi büyük başarılara imza atılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir