AnaSayfa / Genel / Kahve falında karakola çağrılmak

Kahve falında karakola çağrılmak

Kahve falında karakola çağrılmak güçlü, kudretli ve hikmetli kimse olacağına, ticaretin açılacağına, gönlünce bir yaşam süreceğine, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, darlık ve yokluk çekmeyeceğine, kendisini üzen ve kıran kişileri hayatından çıkaracağına, sürdürdüğü gayretlerinin kendisine şifa olmayacağına, sıkıntı yaratan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında karakola çağrılmak gördüyseniz:

  • Davranışlarınız, çevrenizdekiler üzerinde uyumsuz bir kişi izlenimi bırakıyor.

Kahve falında karakola çağrılmak maddi zarar edeceğine, dertlerin ve sıkıntıların çözüm bulacağına işarettir.

Kahve falında birini karakolda görmek geçim derdinin sona ereceğine, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına, bir sebeple büyük bir üzüntü duyacağına delalettir.

Kahve falında askeri karakol görmek eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında karakola düşmek işlerinin hafifleyeceğine, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına işaret eder.

Kahve falında karakolda ifade vermek sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, özellikle yasal sorunlar yaşanılan kişilerle mahkeme karşısında hesaplaşacağına alamet eder.

Kahve falında karakolda polis görmek arzu ve isteklerine kavuşacağına, çok mutsuz olacağına rivayet eder.

Kahve falında karakola sığınmak kaybedilen bir şansın tekrar elde edileceğine, ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına tabir olunur.

Kahve falında karakoldan kaçmak nankörlüğe ve vefasızlığa uğrayarak kendisi için çok ağır sayılacak olaylar yaşayacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir