AnaSayfa / Genel / Kahve falında karakola düşmek

Kahve falında karakola düşmek

Kahve falında karakola düşmek kolaylıklara ve ayrıcalıklara sahip olacağına, insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına, kısa süre içinde iyi kalpli ve güzel huylu bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, üzüntü veren bir durumun ortadan kaldırılacağına, yakın bir arkadaşla büyük bir proje gerçekleştirileceğine, yaptığı işten çıkarılacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine, Bunun Sonucunda Da Pişman Olup, Tövbe Edeceğine, ardından yeni bir işe gireceğine, medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına ve fal sahibinin güvendiklerinden yana hayırsızlık ve nankörlük göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında karakola düşmek gördüyseniz:

  • Zihniniz sürekli olarak bir şeyden etkilenecek.

Kahve falında karakola düşmek verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, yaşamın tadını doyasıya çıkaracak mali imkana da sahip olacağına delalettir.

Kahve falında polis karakolu görmek sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisini insanlardan uzak tutacağına, uzun bir süre boyunca askıda kalan bir işin kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, hayırlı kazanç kapılarının açılacağına alamet eder.

Kahve falında karakol görmek iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına, yeni bir sosyal hayata adıma atacağına rivayet eder.

Kahve falında polis ve karakol görmek gücünün azalacağına, moralinin bozulacağına bu nedenle de sağlığının da elden gitmesine neden olacak kötü olayların meydana geleceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına işaret eder.

Kahve falında karakola çağrılmak zarar edeceği bir durumdan başarı kazanacağı bir mevkiye çıkacağına ve kendisine uygun bazı projeler gerçekleştireceğine, namusu ve onuru ile yaşamayı seçeceğine ve bu şekilde para kazanacağına inanılır.

Kahve falında karakol ve polis görmek insanların imrenerek baktığı kimse olacağına, kendisini yakın bir akrabasının ihaneti içinde bulacağına tabir olunur.

Kahve falında karakola girmek sıkıntılarından ve sorunlarından arınacağına, birbirlerinin sıkıntılarına koşulacağına işarettir.

Kahve falında karakol polis görmek daima ona hürmet göstereceğine, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir