AnaSayfa / Genel / Kahve falında kara yüz görmek

Kahve falında kara yüz görmek

Kahve falında kara yüz görmek ruhunun ve bedenin iyileşeceğine, kendisinin de dinde ve ahlakta çok daha olgunlaşacağına, işlerin düzelmesi için yeni bir yol seçileceğine, bereket ve zenginlik elde edeceğine, atılacak doğru adımlar ile mutluluğa kavuşulacağına, yaşamının büyük bir lüks içinde geçeceğine, huzura, keyfe, sağlığa ve ağız tadına kavuşacağına, maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşeceğine, çok kötü günler yaşayacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine alamet eder.

Kahve falında kara yüz gördüyseniz:

  • İşinize gelmeyen şeyleri reddetmelisiniz.

Kahve falında kara yüz görmek sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, kısa sürecek bir işe gireceğine, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, eline geçen tüm fırsatları bu sayede değerlendireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eli yüzü kara görmek zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine, bir konu hakkında süren endişeli bekleyişin son bulacağına, büyük başarılara işlere imza atılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının yüzünü kara görmek yaşamının da, işlerinin de iyileşme ve düzelme göstereceğine, kişinin bugüne değin halledemediği devletle ilgili bir sorunda bu kimseden destek alınacağına işaret eder.

Kahve falında yüzüne kara görmek zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, bu yüzden aile bireyleri ile tartışılacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine, imkanlarının çoğalacağına ve hayatının kusursuz hale geleceğine inanılır.

Kahve falında ölmüş birinin yüzünü kara görmek hoşluk içinde olacağına, dinini yaşayacağına, faydalı şeyler yapacağına, helal lokma yiyeceğine tabir olunur.

Kahve falında ölünün yüzünü kara görmek stres ve sıkıntı gibi durumlarla sık sık karşı karşıya kalacağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının yüzünü kara görmek iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine, şansının kendinden yana olacağına ve kaderin nihayet yüzüne güleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yüzü kara insan görmek kötü sözler duyacağına, büyük bir işe kavuşacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir