AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının yüzünü kara görmek

Kahve falında başkasının yüzünü kara görmek

Kahve falında başkasının yüzünü kara görmek emek ve değer verdiği kişilerden nankörlük ve vefasızlık göreceğine, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, yapılan işte büyük kazanç elde edileceğine, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, küslerin yakın bir zaman içinde barışacaklarına, fakirlerin güleceğine, boyundan büyük işlere kalkışmayacağına ve taşıyamayacağı yükün altına girmeyeceğine, işinden çıkarılacağına, sıkıntı çekeceğine, geçim sıkıntısı yaşanılacağına, gireceği bir işten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının yüzünü kara gördüyseniz:

  • Bazı isteklerinizin gerçekleşebilmesi için harekete geçmeniz gerekiyor.

Kahve falında yüzünde kara leke görmek zarar getirecek bir işten uzak durulacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım eli uzatılacağına ve hayatı değiştirip mutlu bir hayatın kapısını açacak bir konuda çok önemli bir karar verileceğine, temiz ve yeni bir sayfa açacağına işaret eder.

Kahve falında ölmüş birinin yüzünü kara görmek yeni işlere gireceğine, yeni projeler gerçekleştirip iş hayatında büyük bir saygınlık kazanacağına, ondan her zaman iyi haberler alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölünün yüzünü kara görmek iş hayatında yüksek kademelere çıkacağına, insanların hayır dualarının alınacağına işaret eder.

Kahve falında yüzü kara insan görmek zor günler geçireceğine, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına, sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına rivayet eder.

Kahve falında insanın yüzünü kara görmek huzursuzlukların sona ereceğine, çok kısa bir zaman içinde kendisini hayallerine kavuşturacak bazı çalışmalar gerçekleştireceğine yorulur.

Kahve falında kara yüz görmek gayrimenkul işine girileceğine, işlerinde başarı elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında yüze kara görmek işlerinin yoluna girmesi ile birlikte çok büyük bir mutluluk duyacağına, sorunların çözümü için sürekli kendisine danışılacağına tabir olunur.

Kahve falında yüze kara sürmek tüm sıkıntıların arasında rahat bir nefes aldıracak bir haber alınacağına, tahmin etmediği bir yerden büyük bir zarar edeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir