AnaSayfa / Genel / Kahve falında kara yılan ısırdığını görmek

Kahve falında kara yılan ısırdığını görmek

Kahve falında kara yılan ısırdığını görmek kötü niyetli bir arkadaşın yol açtığı sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, Allah’ın yaşamayı kendisine istediğinden de fazla layık göreceğine, özellikle kişinin farkında olmadığı bazı tehlikeli durumlarda aile yakınlarının desteği ile yara bere almadan ve fazla zarara uğramadan olaylardan sıyrılacağına, zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine, büyük sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, gözünün hiç birşeyde kalmayacağına, güçlü ve dimdik şekilde ayakta duracağına, attığı adımların boşa gideceğine yorulur.

Kahve falında kara yılan ısırdığını gördüyseniz:

  • Yapılması gereken işler esnasında çok fazla eleştirel ya da şikayetçi tavırda olmamakta fayda var.

Kahve falında kara yılan ısırdığını görmek kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kara yılanın ısırdığını görmek sevdiği kişilerle birlikte atacağı adımlar sayesinde çok mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına ve yaptığı hataları kısa bir zaman içinde telafi edeceğine, kendisini daha iyi bir çevreye sokacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kara kedi ısırdığını görmek fakat rahatsızlıklarının tamamen ortadan kalkmayacağına, hayallerine kavuşacağına, mutlu olacağına, rahat bir hayat süreceğine alamet eder.

Kahve falında kara köpeğin ısırdığını görmek sıkıntılarının artacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, sağlıklı, rahat bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kara böceğin ısırdığını görmek maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına, epey bir kazanç getireceğine ve bereketli olacağına yorulur.

Kahve falında yılanı ısırmak hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve uzun zamandan beri istenen arabaya sahip olunacağına, maddi olarak yaşanacak bir ferahlık sayesinde özgüvenin tekrar kazanılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yılan elini ısırmak isteklerini yerine geleceğine, müjdeli haberler alacağına, istediklerini rahatlıkla elde edeceğine gerek işinden gerekse ailesinden yana çok şanslı olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında su yılanı ısırdığını görmek uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, kısmetin bir dönem için değil daimi olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir